İzmir’de esnafın yağmur suyu çilesi bitmiyor!

İzmir'de kuvvetini artıran sağanak nedeniyle bazı iş yerlerini su bastı. Mağdur olan esnaf, "Her yağmurda çarşıda hayat felç oluyor. Bir çok yere başvurduk ama çözüm bulamadık." sözleriyle isyan etti.

İzmir’de kent genelinde dün öğle saatlerinde başlayan yağış, Konak ve Karabağlar ilçelerinde olumsuzluklara neden oldu. Yağış nedeniyle tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bazı iş yerlerini su bastı.

İş yerlerine giren suları vatandaşlar kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalıştı. Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle araçların trafikte zorlukla ilerlediği görüldü.

İzmir’de esnafın yağmur suyu çilesi bitmiyor!

Kemeraltı Çarşısı'nda 15 yıldır esnaflık yapan Aytaç Karaca, gazetecilere, "Her yıl çarşı bu sorunu çekiyor. Sorun var. Bir çok yere başvurduk ama çözüm bulamadık. Bu su baskınları işimizi de etkiliyor. Her yağmurda çarşıda hayat felç oluyor." dedi.

İzmir’de esnafın yağmur suyu çilesi bitmiyor! ile ilgili etiketler İzmir İzmir Büyükşehir Belediyesi su baskını sağanak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.