İzmir'de dehşet! Tartıştığı eski sevgilisini ve bir kişiyi yaraladı, ardından intihar etti!

İzmir'de iş yerinde tartıştığı eski kız arkadaşını ve olayı yatıştırmak için araya giren bir kişiyi yaraladı ardından intihar etti.

Olay, akşam saatlerinde İzmir'in Bayraklı ilçesinde meydana geldi. Bayraklı mahallesi 1639 Sokak'ta meydana gelen olayda, iddiaya göre  eski kız arkadaşı Şerife C.’nin (41), işlettiği dönerci dükkanına gelen Turan Kayaş (43), burada eski sevgilisiyle tartışmaya başladı. Bu kavgayı duyan Mehmet U. (43) olayı yatıştırmak için ikilinin arasına girince, Kayaş tarafından silahla iki farklı yerinden vuruldu.

İzmir'de dehşet! Tartıştığı eski sevgilisini ve bir kişiyi yaraladı, ardından intihar etti!

Mehmet U., kanlar içerisinde yere yığılırken, Kayaş, suç aleti silahla intihar etti. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

İzmir'de dehşet! Tartıştığı eski sevgilisini ve bir kişiyi yaraladı, ardından intihar etti! - Resim : 2

Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Kayaş’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, silahla sol elinden vurularak yaralanan Şerife C., ambulansa alınarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesine, ağır yaralı durumdaki Mehmet U. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Mehmet U.’nun hayati tehlikesi devam ederken, Şerife C.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan Kayaş’ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

İzmir'de dehşet! Tartıştığı eski sevgilisini ve bir kişiyi yaraladı, ardından intihar etti! ile ilgili etiketler İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.