İzmir'de dehşet: Genç kadını tecavüz edip, 5 yaşındaki çocuğuyla tehdit etti!

İzmir'de yaşayan 28 yaşındaki 1 çocuk annesi devlet memuru D.T. 2 yıldır kendisine saplantılı şekilde takılan bir kişi tarafından tecavüze uğradı. "Ne yaptıysam peşimi bırakmadı" diyen D.T. 5 yaşındaki oğluyla tehdit edildiğini dile getirdi.

İzmir Bayraklı'da ikamet eden D.T. 2015 yılında bir evlilik yaptı. 7 ay süren bu evliliğinden bir çocuğu oldu. Eşiyle anlaşmalı olarak boşandıktan sonra kendisine yeni bir hayat kurdu. İddiaya göre 2020 yılında bir başkasıyla daha hayatını birleştirme kararı aldı.

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre 2. evliliğinin henüz 20. gününde kıskançlık yüzünden şiddet gördü, darp edildi. Evden ayrılıp boşanma kararı aldı. 1 yıl süren boşanma davası bitince bu kez peşine 2. evliliğinin bitmesine de sebep olan eski eşinin arkadaşı saplantılı aşığı takıldı.

"NE YAPTIMSA PEŞİMİ BIRAKMADI"

İddiaya göre saplantılı aşık D.T.'ye adeta hayatı zehir etti. Telefon numarasını alıp günlerce taciz etti, sosyal medya hesaplarından hatta evinin yakınlarına gelip takip etti. Defalarca şikayetçi oldum diyen D.T; "Ne yaptımsa peşimi bırakmadı. Kendi gözünde beni inanılmaz bir yere çıkarmış.

Sürekli mahallede iş yerimde karşıma çıkmaya başladı. Çok korkmaya başladım. Belki dedim, ulaşırsa konuşursa peşimi bırakır dedim. Konuşmayı denedim bir süre konuştum. Bu işin olmayacağını söyledim. Ama yine ikna edemedim. Geçtiğimiz yıl Şubat ayında yine kendisi yüzünden taşınmak üzere olduğum eve geldi" dedi.

"5 YAŞINDAKİ OĞLUMLA TEHDİT EDİYOR"

Gözyaşları içinde yaşadığı korku dolu anları anlatan D.T; "Biranda üzerime saldırdı. Yere düştüm bana tecavüz etti. Sonra gitti. O sırada taşınacağım evin elektrik işleri için usta çağırmıştım. O beni odanın köşesinde çıplak bir vaziyette ortalığın dağınık olduğunu görünce polise haber etmiş. Kısa sürede yakalandı.

Gözaltına alındı. Mahkeme davasında 12 yıl aldı tutuksuz yargılanıyor. Çıkar çıkmaz beni tehdide devam etti. Elektronik kelepçe var. Bu kez de 5 yaşındaki oğlumla beni tehdit etti. Kendini korudun başkalarını kim koruyacak dedi. Korkuyorum biran önce bu beladan kurtulmak istiyorum " ifadelerini kullandı.

12 YIL CEZA VERİLDİ DIŞARIDA GEZİYOR

Konuyla ilgili açıklama yapan Özge Kalyoncu Yılmaz; "Müvekkilim bir cinsel istismar mağdurudur. Sanık hakkında TCK m.102/2 kapsamında 12 yıl hapis cezası verilmiş olup, indirimsiz bir şekilde ceza uygulayan mahkeme heyetine buradan teşekkür ediyorum. Ancak şuanda sanık hakkında yakalama kararı olmasına karşın, halen dışarıda ve müvekkilim ve ailesi açısından büyük bir tehdit oluşturmaktadır.

Dosyada çok uzun süre adli tıp raporu beklenmiş olup, bu bekleme müvekkilim açısından adeta hayati tehlikeye sebebiyet vermiştir. Nitekim yargılama boyunca müvekkilim sayısız hakaret, tehdit ve şiddete maruz kalmıştır. Müvekkilim bu suça maruz kalmadan önce defalarca sanık hakkında kendisinin takip edildiği, şiddete uğradığı ve hayati tehlikesinin bulunduğuna dair karakola şikayette bulunmuştur. Biran önce gerekli cezayı çeker inşallah" dedi.

 

İzmir'de dehşet: Genç kadını tecavüz edip, 5 yaşındaki çocuğuyla tehdit etti! ile ilgili etiketler İzmir Bayraklı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.