İzmir'de 5 yaşındaki Mehmet kayboldu, her yerde aranıyor

İzmir'in Dikili ilçesinde Salihleraltı Bahçeliköy plajına denize girmek için giden Tarkan Tekeoğlu oğlunu arabanın içinde bıraktı. Döndükten sonra oğlu Mehmet'in araçta olmadığını fark eden baba Tekeoğlu jandarmaya başvurdu. 5 yaşındaki küçük Mehmet hâlâ bulunamadı.

İzmir’in Dikili ilçesi Salihleraltı Bahçeliköy plajına oğlu ile serinlemek için dün saat 16:00 sıralarında 50 FD 038 plakalı cipiyle gelen 45 yaşındaki Tarkan Tekeoğlu, 5 yaşındaki oğlu Mehmet'in uyuduğu için araçta bırakarak serinlemek için denize girdi.

AFAD VE AKUT EKİPLERİ DE MEHMET'İ ARIYOR

Tarkan Tekeoğlu, bir süre sonra aracına dönünce minik Mehmet'i araçta olmadığını gördü ve büyük bir şok yaşadı. Çevreyi arayan ancak oğlunu bulamayan Tarkan Tekeoğlu durumu Dikili Jandarma komutanlığı ekiplerine bildirdi. Çevredekilerin de yardımıyla bölgede arama yapan jandarma minik Mehmet'i bulamadı. 7

Arama kurtarma çalışmalarına destek için gece saat 21.00'de bölgeye gelen AFAD ve AKUT ekipleri de katıldı. Arama köpekleriyle çevrede yapılan aramalar sabaha kadar sürdü. Ancak, sonuç alınamadı. Bunun üzerine bölgenin en büyük gölü ve çevre göletlerde arama kurtarma çalışması kararı alındı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nün su altı ekipleri kurbağa adamlar saat 08.30'da bölgeye ulaştı, Çayağzı Gölü'nde arama yapmaya başladı. Bölgedeki çalışmalar halen sürüyor.

ÜZERİNDE NELER VAR?

Baba Mehmet Tekelioğlu kaybolan 5 yaşındaki çocuğu Mehmet’le ilgili olarak üzerinde kırmızı beyaz tişört, mavi kısa pantolon ve beyaz ayakkabı olduğunu söyledi.

kayip-mehmet-icin-seferberlik-9719112_o

İzmir'de 5 yaşındaki Mehmet kayboldu, her yerde aranıyor ile ilgili etiketler kayıp İzmir Dikili mehmet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.