İzmir'de 12 yaşındaki çocuğu öldüren, annesini de yaralayan Suriyeli katil yakalandı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, Suriye uyruklu Levend M., demir kapı camını kırarak girdiği evde, 12 yaşındaki Behiye E.'yi öldürdü, annesi Suzan E.'yi ise ağır yaraladı. Olay sonrası kaçan katil, saklandığı evde yakalandı.

Olay, saat 10.30 sıralarında, Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 3973/1 Sokak'ta meydana geldi. Suriye uyruklu Levend M., demir kapısının camını kırarak girdiği müstakil evde bulunan Suzan E.'yi yüz ve kolundan 7 bıçak darbesiyle yaraladı. Saldırgan ardından da Suzan E.'nin kızı Behiye E.'yi boğazından ve göğsünden aynı bıçakla yaralayıp kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

12 YAŞINDAKİ ÇOCUK KURTARILAMADI

Ağır yaralanan anne- kız, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Behiye E., doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamazken, annesinin tedavisi ise sürüyor.

İzmir'de 12 yaşındaki çocuğu öldüren, annesini de yaralayan Suriyeli katil yakalandı

KATİL, SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Olayın ardından kaçan zanlı Buca ilçesinde saklandığı bir evde polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Levend Macu, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

İzmir'de 12 yaşındaki çocuğu öldüren, annesini de yaralayan Suriyeli katil yakalandı ile ilgili etiketler Suriyeli İzmir katil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.