İzmir Valisi açıkladı: Fişeği stadyuma ambulans şoförleri sokmuş!

İzmir'de oynanan Altay-Göztepe maçında Altay tribününden Göztepe tribününe fişek atıldı. Olayda 2'si çocuk 3 taraftar yaralandı. Bir yaralının durumunun ağır olduğu belirtilirken fişeğin stadyuma nasıl alındığı ise sosyal medyada merak konusu oldu. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den açıklama geldi...

İzmir'de oynanan Altay-Göztepe maçı büyük skandallara imza attı. Öyle ki Altay tribününden Göztepe tribününe fişek atılırken, sahaya giren bir Göztepe taraftarı Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç’e korner diğeri ile saldırdı.

ADETA KAN DONDURDU

Bu olaylar sonrasında maç ertelendi ancak şiddetin dozu düşümedi... Olaya güvenlik güçlerinin müdahale etmesiyle yaralılar hastanede tedavi altına alındı. Ancak sosyal medyaya düşen bazı görüntüler adeta kan dondurdu. 

Fişeğin tribündeki vatandaşın yüzüne isabet etmesiyle büyük bir korku ve panik yaşandı. 

ÖNCE SİS BOMBASI ARDINDAN FİŞEK

Sosyal medyaya düşen görüntülerde kavganın stadyum dışında da vahşice devam ettiği görüldü. Ancak diğer bir önemli konu ise "Fişek ve fişek tabancasının stadyuma nasıl alındığı" oldu.

Ortaya çıkan görüntülerde fişek atılmadan önce sis bombası atıldığı ve görüntünün kapatılmak istendiği görülüyor... 

İzmir Valisi açıkladı: Fişeği stadyuma ambulans şoförleri sokmuş! - Resim : 2

İzmir Valisi açıkladı: Fişeği stadyuma ambulans şoförleri sokmuş! - Resim : 3

Bu olayla birlikte fişek atılması, 'Planlı yapılan bir eylem mi?' sorusunu akıllara getirdi.

Spor spikeri Emre Tilev de sosyal medya paylaşımında "Sevgili İzmir emniyet Müdürlüğü’nün yetkililerine soruyorum ben maç anlatıcısı olarak herhangi bir maça girerken don lastiğime kadar aranıyorum acaba trübünlere işaret fişe tabancası nasıl girer ve bu taraftar bu hale sokar inanılmaz zaaf var" ifadelerini kullandı. 

İzmir Valisi açıkladı: Fişeği stadyuma ambulans şoförleri sokmuş! - Resim : 4

 İzmir Valisi açıkladı: Fişeği stadyuma ambulans şoförleri sokmuş! - Resim : 5

 

FİŞEĞİ İÇERİ AMBULANS ŞOFÖRLERİ ALMIŞ!

Sosyal medyada birçok vatandaş fişeğin stadyumdan içeri alınmasında ihmal olduğunu belirtirken İzmir Valisi'nden de açıklama geldi. 

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Yapılan soruşturma neticesinde sis ve işaret fişeğini statta görevli özel ambulans şirketi şoförlerinin stad tuvaletine bıraktığı ve oradan tarftara dağıtım yaptığı anlaşılmıştır. Sırt çantalarını misafir tribünü tuvaletlerine sokan özel ambulans şirketi görevlisi A.G ve H.K isimli şahıslar gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili toplamda 21 şahıs yakalanarak adli işlem başlatılmıştır" denildi. 

 

 

 

 

İzmir Valisi açıkladı: Fişeği stadyuma ambulans şoförleri sokmuş! ile ilgili etiketler Göztepe Altay İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.