İzmir sokaklarında Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'a büyük ilgi!

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine ve vatandaşlarla konuşup dertlerini dinlemeye devam ediyor. İzmir sokaklarında Hamza Dağ'a çok büyük bir ilgi olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'ın İzmir sokaklarında vatandaşlarla girdiği diyaloglar dikkat çekti.

Daha önce oy vermeyenlerin bile Hamza Dağ'a karşı pozitif yaklaşımları dikkatlerden kaçmadı.

Bir vatandaş "Hamza Dağ gelecek İzmir gülecek" derken, 2023'te AK Parti'ye oy vermediğini söyleyen bir vatandaş ise kendi ailesinden 9 oyu Hamza Dağ'a vereceklerini belirtti.

Başka bir vatandaş ise temizlik hizmetlerinin yetersiz olduğundan dert yanarak sokakların pislik içerisinde olduğunu söyledi ve çözüm istedi.

Muhalif bir genç ise 'Bu sefer sizdeyiz başkanım' ifadelerini kullandı.

İzmir sokaklarında Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'a büyük ilgi! ile ilgili etiketler Hamza Dağ İzmir İzmir Büyükşehir Belediyesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.