İzmir merkezli FETÖ operasyonunda 176 askere yakalama kararı çıkarıldı

İzmir merkezli 49 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerisindeki kripto yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 176 şüpheli asker hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Gözaltı kararı verilenlerden 6'sının F-16 pilotu olduğu belirtildi. Şu ana kadar şüphelilerden 125'i gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında büfe/kontörlü sabit hat ardışık aramalardan tespit edilen 97'si muvazzaf 143 üsteğmen ve 11'i muvazzaf 33 teğmenin gözaltına alınması istendi.

Terör, Organize ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için İzmir merkezli 49 ilde eş zamanlı operasyon başlattı.

Soruşturma kapsamında 125 kişi gözaltına alındı.

Yakalama kararı verilen muvazzaf askerler arasında 6 F-16 pilotu üsteğmen ile Eskişehir'in Mihalıççık, Tekirdağ'ın Malkara, Denizli'nin Sarayköy ile İzmir'in Karaburun ilçe jandarma komutanlarının da şüpheliler arasında yer aldığı öğrenildi.

 

 

 

İzmir merkezli FETÖ operasyonunda 176 askere yakalama kararı çıkarıldı ile ilgili etiketler FETÖ İzmir asker üsteğmen teğmen f-16 pilotu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.