İzmir merkezli 4 ilde ByLock operasyonu

İzmir merkezli 4 ilde bu sabah ByLock operasyonu başlatıldı. İzmir polisin 4 ilde eş zamanlı yürüttüğü operasyonlarda 2’si görevdeki aktif polis olmak üzere 20 Bylockçu şüphelinin adresine şafak baskını düzenlendi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PYD silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında örgütün kriptolu haberleşme programı BYLOCK kullandıkları tespit edilen şüphelilere yönelik yeni bir operasyon gerçekleştirildi.

Aralarında 2 Aktif Polis memuru ile 1 ihraç Komiser Yardımcısının da bulunduğu toplam 20 şüpheliyi yakalamak amacıyla bu sabah İzmir, İstanbul, Manisa ve Kırıkkale illerinde İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon gerçekleştirildi.

Şüphelilerin adreslerine baskınlar düzenlenip aramalar yapıldı. Gözaltına alınan isimler emniyette sorguya alındı.

İzmir merkezli 4 ilde ByLock operasyonu ile ilgili etiketler FETÖ İstanbul İzmir ByLock
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.