İzmir depreminde dehşete düşüren anlar

Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem anı, Bayraklı ve Bergama ilçesindeki bazı işyerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Saat 14.51'de meydana gelen ve hesaplamalara göre 15,68 saniye süren depremin şiddeti ve yaşanılan panik görüntülere yansıyor.

30 Ekim'de Türkiye saati ile 14.51'de AFAD'ın açıklamasına göre 6.6 büyüklüğünde yaşanan ve deprem yapılan hesaplara 15,68 saniye sürdü.

İzmir'deki deprem anı, Bayraklı ve Bergama ilçelerindeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Mansuroğlu Mahallesi'ndeki bir reklam ajansının güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde binanın sallanmaya başlamasıyla çalışanların çığlıkları ve panikle koşuşturması yer alıyor.

Masaların hareketlenmesine ve dolaplardaki eşyaların dökülmesine neden olan deprem anında bir kedinin de kaçmaya çalışması dikkati çekiyor.

Öte yandan Bergama ilçesindeki bir başka iş yerindeki güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde de depremin şiddeti ve çalışanların panik halleri görülüyor.

İşte çeşitli iş yerlerinde kaydedilmiş görüntülerle İzmir'de yaşanan depremin etkisi ile yaşattığı dehşet ve panik anları... 

İzmir depreminde dehşete düşüren anlar ile ilgili etiketler İzmir deprem Bergama Bayraklı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.