İzmir dahil 4 ilde risk sürüyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir, Adana, Mersin ve Hatay Vali, İl Sağlık Müdürü ve Halk Sağlığı Başkanları ile online görüşme yaptı. Bu illere ait yüzde 89'a varan yoğun bakım doluluk oranlarını paylaşan Bakan Koca, bu dört ilin adını sayıp, "Risk devam ediyor" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Vali, İl Sağlık Müdürü ve Halk Sağlığı Başkanları ile gerçekleştirdiği video konferans görüşmesinin ardından sosyal medyada bazı bilgiler paylaştı.

Bakan Koca'nın 'risk devam ediyor' diyerek paylaştığı bilgiler şöyle:

"İZMİR, ADANA, MERSİN, HATAY Valilerimiz, İl Sağlık Müdürlerimiz ve Halk Sağlığı Başkanlarımızla online görüşerek durumu tekrar gözden geçirdik. Bu illerimizde sabit vaka artışı var, ağır hasta yükü artıyor. Sırasıyla HATAY, MERSİN, ADANA ve İZMİR’DE risk devam ediyor.

İZMİR’DE yatak doluluk oranı %59, yoğun bakım doluluk oranı %83. ADANA’DA yatak doluluk oranı %62, yoğun bakım doluluk oranı %81. Mersin’de yatak doluluk oranı %58, yoğun bakım doluluk oranı %84. HATAY’DA yatak doluluk oranı %64, yoğun bakım doluluk oranı %89.

Yerel ilave tedbirler hızlı ve zamanında devreye girince sonuç almak daha kolay. Sorumluluk hepimizin. Ara vermeden mücadeleye devam edelim; birlikte kazanacağız."

İzmir dahil 4 ilde risk sürüyor!

İzmir dahil 4 ilde risk sürüyor! ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.