İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ: "İzmir derin bir nefes alacak. İzmir; 'Yeter bu çile bitsin' diyor"

AK Parti'nin İzmir'deki ilçe belediye başkan adayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adayları açıkladığı törende İzmirli vatandaşlara seslenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, "İzmir'imizde algı siyaseti değil hizmet siyaseti yapacağız." dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, bugün İzmir'in ilçe belediye başkan adaylarının açıklandığı tanıtım toplantısında önemli mesajlar verdi.

İşte Hamza Dağ'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"BELEDİYECİLİK DENİLDİĞİNDE AKLA AK PARTİ GELİR"

12 yıl milletvekilliğini yaptığım, her bir köşesinde izler bıraktığım, güzeller güzeli İzmir'imizin büyükşehir belediye başkan adayı olarak huzurlarınızda olmaktan büyük bir onur ve heyecan duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Sayın Cumhurbaşkanım; belediyecilik denildiğine herkesin aklına ilk olarak AK Parti gelmektedir. AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki yüksek başarısının sırrı sizlerin ortaya koyduğu ve uyguladığı belediyecilik modeliyle mümkün oldu.

Bugün bu belediyecilik modeli bir kar topu misali büyüyerek gönül coğrafyamıza da sığmayacak şekilde çok geniş coğrafyalara ulaştı.

Sizin bize çizdiğiniz bu yolda bizlere duyduğunuz güven için, İzmir büyükşehir belediye başkan adaylığına layık gördüğünüz için sizlere şükranlarımı sunuyorum.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ: "İzmir derin bir nefes alacak. İzmir; 'Yeter bu çile bitsin' diyor"

"ALGI SİYASETİ DEĞİL HİZMET SİYASETİ YAPACAĞIZ"

İzmir'imizde algı siyaseti değil hizmet siyaseti yapacağız. İzmir'de hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz.

1 haftadır İzmir'in sokaklarını, caddelerini adım adım dolaşıyorum. İlk andan itibaren bizlere samimiyetle yaklaşan, sevgiyle kucaklayan, desteklerini esirgemeyen sivil toplum kuruluşlarımıza, kanaat önderlerimize, esnaflarımıza, kadınıyla erkeğiyle genciyle yaşlısıyla tüm İzmirli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Ziyaretlerimizde bir kez daha anladım ki; güzeller güzele İzmir'e hizmet etme yolculuğunda bir ömür değil bin ömür feda edilir.

Bizim tek derdimiz İzmir'dir. İzmir'imizi hak ettiği hizmetlere kavuşturmaktır. Her alanda potansiyelini ortaya çıkarmaktır. İzmir markasını yeniden zirveye taşımaktır. Bizim derdimiz İzmir'i sadece Ege'nin değil dünyanın incisi yapmaktır. 31 Mart'a kadar derdimizi, hayallerimizi, tasavvurumuzu İzmirli hemşerilerimize gece gündüz anlatacağız. İzmir'imizin kalbine, hemşerilerimizin gönlüne dokunacağız.

"İZMİR 'YETER BU ÇİLE BİTSİN' DİYOR"

Bu şehirde yeni bir hikaye yazmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. İnşallah hep birlikte muvaffak olacağız.

Çünkü 1 Nisan sabahından itibaren benim hemşehrilerim farklı bir sabaha uyanmak istiyor. Biz İzmir'iz, başarabiliriz.

Bir kardeşiniz olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın İzmir'e olan hassasiyetini çok iyi bilirim.

İzmir ile projelerimizde, hayallerimizde bize güç veren cesaret aşılayan Cumhurbaşkanımızın İzmir'e olan sevgisidir.

Adaylarımızın her biri ilçelerimize güzellik katacak. İzmir derin bir nefes alacak. İzmir; "Yeter bu çile bitsin diyor."

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ: "İzmir derin bir nefes alacak. İzmir; 'Yeter bu çile bitsin' diyor" ile ilgili etiketler Hamza Dağ AK Parti İzmir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.