İzleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Baba' dizisinin teaser afişi yayınlandı

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerini paylaştığı, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Show TV’nin Ay Yapım imzalı projesi ‘Baba’ için geri sayım devam ediyor. 15 Şubat Salı akşamı ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak dizinin teaser afişi paylaşıldı.

Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı ailesinin mütevazi hayatının değişimini konu alacak ‘Baba’nın teaser afişi yayınlandı. Dizide Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın kalemi Çağrı Bayrak’ın rejisiyle buluşuyor.

Yayınlanan tanıtımları ve kadrosundaki güçlü isimlerle şimdiden büyük ses getiren, Show TV’nin Ay Yapım imzalı iddialı dizisi “Baba” Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı ailesinin mütevazi hayatının değişimini konu alacak. 

İzleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Baba' dizisinin teaser afişi yayınlandı

15 Şubat Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin tanıtımında geleneklerine ve değerlerine çok bağlı olan Emin Saruhanlı (Haluk Bilginer) ve ailesine dair ilk ipuçları yer alıyor.

İzleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Baba' dizisinin teaser afişi yayınlandı - Resim : 2

Saruhanlı ailesi, bir uçak kazasının ardından şoke edici bir gerçeği öğrenirken hepsinin hayatı aniden değişiyor. Saruhanlı ailesinin yaşayacakları şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

İzleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Baba' dizisinin teaser afişi yayınlandı - Resim : 3

 

 

 

 

İzleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Baba' dizisinin teaser afişi yayınlandı ile ilgili etiketler Haluk Bilginer Tolga Sarıtaş baba yeni dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.