İzlemeye gelmişlerdi! İşte Ajax'ın Kerem Aktürkoğlu teklifi

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu için Hollanda devi Ajax devreye girdi. Son oynana Kayserispor maçını tribünden takip eden Ajax Yönetim Kurulu Danışmanı Klaas-Jan Huntelaar, Galatasaray yönetimi ile masaya oturacak.

Galatasaray'da her sezon futbolunu daha da geliştirerek dikaktleri üzerine çeken 24 yaşındaki kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun adı birçok Avrupa takımıyla anılıyor. Ve bu kulüplerden ilk temas Ajax'tan geldi.

HUNTELAAR TRİBÜNDEN İZLEDİ

Ajax Yönetim Kurulu Danışmanı Klaas-Jan Huntelaar, Kerem Aktürkoğlu'nu Kayserispor maçında stattan takip etti.

Sözcü'nün haberine göre, Huntelaar'ın Galatasaray yönetimiyle çarşamba günü masaya oturması bekleniyor. Masadaki teklif ise 15 milyon euro.

Okan Buruk'un kalmasını istediği ve maaşında düzeltme yapılmasını beklenen Kerem için Galatasaray yönetimi en az 20 milyon euro ve bounslar içeren bir karşı teklif ile Ajax ile masaya oturacak.

Bu sezon Süper Lig’de oynadığı 26 maçta 8 gol atıp 4 asist yapan Kerem Aktürkoğlu, kupada çıktığı 4 maçta 1 gol-2 asistlik performans sergiledi.

İzlemeye gelmişlerdi! İşte Ajax'ın Kerem Aktürkoğlu teklifi ile ilgili etiketler Kerem Aktürkoğlu Galatasaray Ajax
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.