Cennet'in Gözyaşları 33. bölüm fragman

ATV'nin sevilen dizisi Cennet'in Gözyaşları dizisi 32. bölümü ile ekranalara geldi. Cennet'in Gözyaşları 33. bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 20 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek Cennet'in Gözyaşları dizisinin 33. bölümünde neler olacak? Yayayınlalan 30. bölümüyle reyting listesine giren Cennet'in gözyaşları 33. bölüm fragmanı izlemek için sitemize bakabilirsiniz

Cennet'in Gözyaşları 33. bölüm fragman haberimizde. ATV'nin sevilen dizisi Cennet'in Gözyaşları 32. bölümü ile resyting listesinde üst sıralara gözü dikti. Cennet'in, Arzu'ya olan kızgınlığını, kırgınlığı bile geride kalacaktır. Çünkü artık Arzu eskisinden de daha güçlüdür. Anne olarak, bunca kötülüklere göğüs geren mağdur bir kadın olarak yeniden ayağa kalkacaktır. Yeni bir dönem başlıyordur artık. Cennet'in Gözyaşları 32. bölüm izlemek linki haberimizde. Ayrıca Cennet'in Gözyaşları 33. bölüm fragmanı izlemek isteyenler haberimize bakabilir.

Cennet'in Gözyaşları 33. bölüm fragman

Cennet'in Gözyaşları 33. bölüm fragman

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Cennet'in Gözyaşları 33. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizden izleyebilirsiniz.

Cennet'in Gözyaşları 32. bölüm fragman

CENNETİN GÖZYAŞLARI 32.BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Pazar akşamları ekranlara gelen Cennetin Gözyaşları dizisinin 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 13 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan 32. bölümde, Cennet ve Selim'in hayatı başka bir yere evrilir. Melisa'nın oyununa inanıp Selim'i terk eden Cennet'i bu defa alttan almayacaktır Selim. Her şey tersine dönecektir. Yeni başlangıçlar, yeni ittifaklar. Tüm bunları başlatacak kişi de Arzu'dur.

Tüm yaşananlar, çekilen acılar, küskünlükler, kızgınlıklar ve kötülükler. Hepsi için bir dur diyecektir Arzu. Hem de öyle bir dur diyecektir ki korkusuz Kaya bile karşısında titreyecektir. Cennet'in, Arzu'ya olan kızgınlığını, kırgınlığı bile geride kalacaktır. Çünkü artık Arzu eskisinden de daha güçlüdür. Anne olarak, bunca kötülüklere göğüs geren mağdur bir kadın olarak yeniden ayağa kalkacaktır. Yeni bir dönem başlıyordur artık.

Cennet'in Gözyaşları 33. bölüm fragman - Resim : 2

Cennet'in Gözyaşları 32. bölüm 2. fragman

31. Bölümde neler yaşandı?

Cennetin Gözyaşları 31. Bölüm fragmanında; Melisa’nın sürdüğü araç kötü bir kaza yapıyor. Üstelik aracın içinde Cennet’te bulunuyor. Cennet ve Melisa kaza olan araçtan çıkabilmek için zamanla yarışıyor. Aracın benzin tankı delinip büyük bir tehlike oluşturuyor. Bunun üzerine Melisa korkudan annesinin adını haykırıyor. Bunun üzerine haber hemen ailelerine ulaşıyor. Kaya yaptığı bu kötü olanda kızının da etkilenmesinin ardından kendine kızıyor. Hemen olay yerine geliyor. Mahir ve Arzu ise kızlarının kaza yaptığı aracın olduğu yere geliyor. Burada manzarayı gören Arzu göz yaşlarına boğuluyor.

Cennet'in Gözyaşları 33. bölüm fragman - Resim : 3

Diğer yandan Selim de tüm düğün hazırlıklarını yapmış şekilde bekliyor. Selim birazdan Cennet gelinlikle gelecek ve evleneceğiz diyor. Oysa ki Cennet kardeşi Melisa ile kaldığı araçta can çekişiyor. Selim olanlardan bir haber umutla bekliyor. Araba alev almaya başlayınca Arzu yangına koşuyor ve kızlarını kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Kaya ise kazaya sebep olan adamları bularak hepsine hesap soruyor. Daha fazla dayanamayan Arzu araçtan kızlarını çıkarmak isterken Mahir ona engel oluyor. Hemen ambulans, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine çağrılıyor. Tüm çabalar kızları kurtarmak için sarf ediliyor. Arzu ise bir an kızlarını kaybettiğini düşünerek feryat ediyor.

CENNETİN GÖZYAŞLARI SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

Cennetin Gözyaşları Konusu

Süreç Filmin yapımını üstlendiği Cennetin Gözyaşlarında , annesi tarafından daha bebeklikte terk edilen ve babaannesi tarafından büyütülen Cennet’in hikayesi anlatılıyor. Cennet, yoksul bir mahallede zorluklarla yaşamasına rağmen üniversitede mimarlık okuyup birincilikle mezun olur. Kızının yakın arkadaşı olduğu için Arzu’nun iş telif ettiği Cennet ; SR Mimarlıkta işe başlar. Çalıştığı yerde Cennet’in yolu Selimle kesişir ve yakın arkadaşı Melisa’nın hislerinden habersiz Selimle yakınlaşınca ortalık karışır. Arzu’nun kötü geçmişini unutmak için yaptığı her şey, Cennet’i işe alması ile gün yüzüne çıkmaya başlar. 

Cennetin Gözyaşları Oyuncuları

Cennet Yılmaz ( Almila Ada ) : Üniversiteyi birincilikle bitirmiş, genç , güzel ve çalışan bir kız olan Cennet geçmişinde yaşadığı şeylerden dolayı hayatı mahvolur. Ailesiyle bildiği her şeyin bambaşka olduğunu öğrendikten sonra uzun süre kendini toparlayamaz. Annesi tarafında terk edilen Cennet’in hayatı ve göz yaşları ekranlara geliyor.

Melisa Soyer ( Zehra Yılmaz ) : Soyer ailesinin bir tanecik ama bir o kadar şımarık kızı Melisa , annesi Arzu tarafından el bebek gül bebek büyütülür. Babası Mahir için de bir prenses gibi olan Melisa ; kıskanç ve bencil bir kızdır. Annesinin kızına olan düşkünlüğü ve korumacılığı Melisa’nın bir şey elde etmesi için Arzu’nun her şeyi yapmasına neden olur. Selim’e olan saplantılı aşkı Melisa’ya kötü şeyler yaptırır.

Selim ARISOY ( Berk Atan ): Dizinin başrolünde oynayan esas erkek Selim; çok genç yaşta iş hayatına atılmış biri olarak başarılı ve yakışıklıdır. İş hayatında çalışkan ve dürüst olmasının yanında; ahlaklı ve güvenilir biridir. Sakin ve duygusal tavrı ile birçok kadını kendine aşık eder. Fakat onun gönlü sadece sadece Cennet’e aittir.

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.