İzlanda kaptanından skandal açıklama!

İzlanda Milli Takımı kaptanı Aron Gunnarsson, havalimanında yaşanan skandal olaylarla ilgili "Biz de geçmişte Konya'ya gitmiştik ve burada Türk Milli Takımı'nın yaşadığı gibi benzer sorunlar yaşadık" dedi.

EURO 2020 Elemeleri H Grubu 4. maçında deplasmanda İzlanda ile oynayacağı maç öncesi Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın ülkeye girişinde yaşanan sıkıntılar hakkında İzlandalı futbolcu Aron Gunnarsson yorumda bulundu. Aron Gunnarsson, TRT Spor’a yaptığı açıklamada “Biz de geçmişte Konya’ya gitmiştik ve burada Türk Milli Takımı’nın yaşadığı gibi benzer sorunlar yaşadık. Neler hissettiklerini anlayabiliyorum” dedi.

Aron Gunnarsson, bu durumun yorucu olduğunu belirterek “Türk Milli Takımı’nın havaalanında beklemesi yorucu bir şey bu ama kural kuraldır. Biz de Konya’ya geldiğimizde yetkilendirilmemiş bir havaalanıydı. Tabii bu durum iyi bir şey değil. Bence Türk oyuncular da maça iyi hazırlanacaktır” dedi.

Türkiye ile oynanacak maç hakkında da konuşan Aron Gunnarsson “Türkiye ile daha öne de oynadık şimdi çok oyuncu değişti, hoca değişti. Şimdi daha zor olacak. Fransa’yı yenip güven kazandılar. Zor olacak ama biz de kendimize güveniyoruz, kazanacağımıza eminim” ifadelerini kullandı.

İzlanda Milli Takımı Teknik Direktörü Erik Hamren de konu ile ilgili kendisine sorulan soruya “Ben kendi işim olan futbola bakıyorum. Bu soruyu bana değil, yetkililere sormanız gerekiyor” şeklinde cevap verdi.

 

İzlanda kaptanından skandal açıklama! ile ilgili etiketler EURO 2020 İzlanda
GÜNÜN VİDEOSU

Kozmetik mağazasının indirim gününde kadınlar birbirine girdi! Saç saça baş başa kavga kamerada...

Zincir kozmetik mağazasının indirimi sonrası çoğu şubede izdiham yaşandı, bazı şubelerde kadınlar saç saça baş başa kavga etti.