İyilik Dizisine Korkunç Tepki! İsmail Demirci'yi Yerin Dibine Soktular! Erken Final Yapabilir

Fox TV ekranlarında ilk bölümü ekrana gelen İyilik Dizisi tepkilere neden oldu. İyilik dizisi konusu ve hikayesiyle dikkat çekti. Aldatmayı normalleştirdiği ileri sürülen dizinin başrolü İsmail Demirci'ye ise şok tepkiler geldi.

İyilik Dizisi konusu ve hikayesiyle tepkilere neden oldu. Fox TV'nin yeni sezon yapımı Show Window The Queen’s House adlı yabancı bir yapımdan uyarlama. Ancak Türk aile yapısına olan aykırılığı nedeniyle daha ilk bölümünden eleştirilen hedefi olan İyilik Dizisi erken final yapabilir. İyilik Dizisine Korkunç Tepki! İsmail Demirci'yi Yerin Dibine Soktular! Erken Final Yapabilir.

İsmail Demirci'nin başrolünde olduğu İyilik Dizisi ilk bölümüyle izleyicinin eleştirilerinin hedefi oldu. Aile ile birlikte izlenmemesi gerekiği yönünde yorumlara neden olan diziye İkinci Sadakatsiz muamaelsi yapıldı.

İyilik Dizisine Korkunç Tepki! İsmail Demirci'yi Yerin Dibine Soktular! Erken Final Yapabilir

İYİLİK DİZİSİ ERKEN FİNAL YAPABİLİR!

MedYapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Murat Öztürk'ün oturduğu İyilik dizisi Türk aile yapısına uymadığı gerekeçesiyle tepkilere neden oldu.

Dizinin başrolünde olan İsmail Demirci'ye ise, "Evli barklı adamın bu rolle izleyicinin karşısına geçmesi tam bir utanç" yorumu yapıldı.

İYİLİK DİZİSİ OYUNCULARI

Medyapım imzalı İyilik dizisinin başrollerinde Hatice Şendil Sağyaşar (Neslihan), İsmail Demirci (Rafet), Perihan Savaş (Şahika) ve Sera Kutlubey (Damla) yer alıyor.

İyilik Dizisine Korkunç Tepki! İsmail Demirci'yi Yerin Dibine Soktular! Erken Final Yapabilir ile ilgili etiketler İsmail Demirci iyilik dizisi hatice şendil
GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.