İyice arsızlaştılar! İsrail askerleri 1'i polis 4 Filistinliyi öldürdü...

Trump'ın Netanyahu ile birlikte alkışlar arasında açıkladığı sözde "Yüzyılın barış planı" doğru ifade ile de Filistin'i ilhak planı sonrasında İsrail güvenlik güçleri iyice arsızlaşıp saldırganlaştı. Son olarak Jenin şehrinde bir yıkım sırasında İsrail askerleri 1'i polis 2 Filistinli'yi öldürdü. Yine Batı Şeria'da yaşanan olaylar sırasında biri 17 yaşında bir çocuk olmak üzere iki Filistinli daha öldürüldü.

ABD Başkanı Trump'ın, İsrail'e işgal bölgelerini ilhak etme yetkisi de tanıyan sözde barış planı sonrasında İsrail güvenlik güçleri iyice arsızlaştı.

Son olarak İsrail yıkım ekiplerinin Filistinli tutuklu Ahmed Cemal Kanba’nın Jenin şehrindeki evini yıkımı sırasında düzenlenen protesto gösterilerine İsrail güvenlik güçleri yine aşırı güç kullanıp silahla karşılık verdi.

İyice arsızlaştılar! İsrail askerleri 1'i polis 4 Filistinliyi öldürdü...

Çıkan olaylarda 19 yaşındaki Yezen Munzir Ebu Tabih öldürüldü, bölgede bir kontrol noktasında görev yapan Filistin polisi Tarek Badwan ise yaralandı.

Yaralı polis memuru hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Filistinli polisin vurulma anı ise güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Batı Şeria’daki diğer şehirlerde de çıkan olaylar da ise İsrail güvenlik güçleri biri 17 yaşındaki Mohammed al-Hadad olmak üzere 2 kişiyi öldürdü.

İyice arsızlaştılar! İsrail askerleri 1'i polis 4 Filistinliyi öldürdü... ile ilgili etiketler Filistin İsrail Trump Netanyahu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.