İYİ Parti'ye göre Ömer Halisdemir darbeci!

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminin 5'inci yıl dönümünü birkaç gün önce geride bıraktık... Türk milletinin vatansever askerleri ve yurttaşlarıyla göğüs gerdiği o tarihi direnişe saldırlar ile 5 yıldır devam ediyor! Son olarak İYİ Parti'den 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'e çirkin bir saldırı geldi. İşte detaylar...

İYİ Parti Tokat İl Başkan Yardımcısı Uğur Songül Sarıtaşlı bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımla büyük tepki topladı. 

FETÖ'cü darbeci Semih Terzi'yi savunan Sarıtaşlı, "Semih Terzi'nin tersine asıl darbecinin Ömer Halisdemir olduğunu da biliyorsunuz di mi?" şeklinde skandal bir görüşünü dile getirdi.


HESABINI KAPATTI


Sarıtaşlı bu paylaşımı üzerine yoğun eleştirilerin hedefi olması üzerine önce Twitter'dan söz konusu paylaşımı sildi, daha sonra da hesabını kapattı!


FETÖ'CÜLERİN TEZİ!


Bilindiği gibi, şehit Ömer Halisdemir'in "darbeci" olduğu tezi FETÖ'cüler tarafından 15 Temmuz davasına zarar vermek amacıyla uzun süredir dillendiriliyor.

İYİ Parti'ye göre Ömer Halisdemir darbeci! ile ilgili etiketler İYİ Parti Ömer Halisdemir Uğur Songül Sarıtaşlı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.