İYİ PARTİ’NİN PARAYLA SATILAN LİSTELERİNDE DUDAK UÇUKLATAN RAKAMLAR!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt’un konuğu olan İYİ Partinin istifa eden Şanlıurfa eski il başkanı Fedai Çakmaklı İYİ Parti’deki zengin avcılığını ifşaladı.

Seçim sürecinde İYİ Parti listelerinin dudak uçuklatan rakamlar karşılığında satıldığını belirten Çakmaklı, ’’İYİ Parti listesinde sıralamalar ciddi paralar karşılığında satıldı. Tekirdağ'da genel başkan yardımcısının sıralaması 3 milyon dolara satıldı.’’ ifadeleriyle şoke etti.

Akşener yönetimiyle ilgili bomba iddialarda bulunan Fedai Çakmaklı, sadece Şanlıurfa'da değil, Tekirdağ dahil Antalya ve Gaziantep’te de ciddi paralar üzerinde liste anlaşması yapıldığını belirtti.

Ümit Dikbayır, Uğur Poyraz, Esma Bekar, Metin Ergun ve Burak Akburak isimlerinden oluşan ağın Akşener’in etrafını sardığını söyleyen Çakmaklı, zengin avcılığı yaparak genel merkeze müşteri getirildiğini açıkladı.

Çakmaklı’nın diğer açıklamaları:

Sadece Şanlıurfa'da değil, Tekirdağ'da genel başkan yardımcısı olan şahıs bile listeye konulmadı. Tekirdağ'da genel başkan yardımcısı olan şahıs bile listeye konulmadı. 'Genel başkan yardımcısıyım sıralamam 3 milyon dolara satıldı' dedi. İYİ Parti listesinde sıralama para karşılığında satıldı. Ümit Dikbayır, Uğur Poyraz, Esma Bekar, Metin Ergun, Burak Akburak İYİ Parti'de bir ağ oluşturarak genel başkanı kamufle etti. Seçim süreci başladığında genel merkeze İYİ Parti'yle alakası olmayan yeni danışmanlar atandı. İYİ Parti'yi bile eleştiren bu şahıslar zengin avcılığı yapıp genel merkeze müşteri getirdiler. İYİ Parti'nin listelerinin yüzde 50'sinde parti üyesi olmayan, son bir hafta içinde üye olan insanlar listenin başına getirildi. Antalya'da, Şanlıurfa'da, Gaziantep'te ciddi paralar döndü.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İYİ PARTİ’NİN PARAYLA SATILAN LİSTELERİNDE DUDAK UÇUKLATAN RAKAMLAR! ile ilgili etiketler İYİ Parti Tekirdağ Şanlıurfa Gaziantep Antalya FETÖ Ümit Dikbayır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.