İYİ Parti'nin 'kurşun' senaryosuna İbrahim Diş'ten tepki!

İYİ Parti'nin İstanbul Merter'de bulunan il binasına düzenlenen silahlı saldırı sonrası gündemde pek çok algı operasyonu da yer edindi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, saldırıyı AK Parti'ye yıkmaya çalışırken, Şanlıurfa İYİ Parti teşkilatından istifa ederek AK Parti'ye katılan İbrahim Diş'ten tepki geldi.

Bir süre önce İYİ Parti Şanlıurfa il teşkilatından istifa ederek AK Parti'ye katılan İbrahim Diş, İYİ Parti'nin İstanbul Merter'deki il binasının kurşunlanma olayına yorumda bulundu. 

Öyle ki Meral Akşener, kurşunlanma olayı öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef göstermiş ve tehdit edildiği algısını oluşturmuştu. Tüm bu olayların peşinden İYİ Parti il binasının camına iki adet kurşun isabet ettiği açıklandı.

Meral Akşener, bu olayların ardından il binasına yapılan saldırıyı eleştirmek yerine, kameralar karşısında yaptığı ilk açıklamada Cumhurbaşkanı adayları olan Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istedi.

Bu olaylar neticesinde bir dönem İYİ Parti saflarında yer alan ve sonrasında istifa ederek AK Parti'ye geçen İbrahim Diş, tepki gösterdi. 

İşte o açıklama...


İYİ Parti İstanbul il başkanlığına gece yarısı sadece cama bir kurşun sıkılıyor ne hikmetse güvenlik silah sesi duymuyor.

Hemen sabah Meral Akşener meydanlarda oy toplama peşine düşüyor. Kısa süre önce Meral Akşener hanım masadan kalkmıştı ya, işte o zaman İmamoğlu ile birlikte ABD ajanları ile görüşen il başkanı Buğra Kavuncu tarafından hiç bir açıklama yok, ben duymadım görmedim siz duydunuz mu .?

Şimdi bunlar siyaseti ellerine yüzlerine bulaştırdılar, bir de Yavuz Ağıralioğlu'nun partiden istifa etmesi olayları tamamen değiştirdi, çözülmeler başladı.

Aslan gibi yiğit polislerimiz, emniyet mensuplarımız varken bu hikaye bu sanaryo uzun sürer mi? Tabiki de hayır, sürmez. Dizi sanaryosu tutmadı, birinci bölümde final oldu. İzleyiciler diziyi beğenmedi ve devamı gelmedi. Bu ülke belini doğrultmuşken bükmeye uğraşmayın başaramayacaksınız...

İYİ Parti'nin 'kurşun' senaryosuna İbrahim Diş'ten tepki! ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.