İYİ Parti'li Türkkan trollerin yalanına sarıldı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş adına yalan ve iftirada bulunan 'Haluk70721982' isimli hesap, Twitter tarafından askıya alındı. İYİ Parti'li Lütfü Türkkan ise sahte hesabın yalanlarını paylaşmaya devam etti.

İYİ Parti ve Meclis Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan yalan ve iftirada bulunan ve Twitter tarafından askıya alınan 'Haluk70721982' adlı hesabının gerçek dışı paylaşımını gerçekmiş gibi paylaştı.

Türkkan; "Bir kaç bakanlık bütçesi kadar bütçenin üzerinde oturacaksın, makamdan araca her türlü şatafat içinde yaşamaya devam edeceksin, vatandaşa gelince; 'Peygamberimiz yemeğin suyuna ekmeğini batırırdı' diyerek fukaralık tavsiye edeceksin. İyiymiş..!" iddiasında bulundu.

İYİ Parti'li Türkkan trollerin yalanına sarıldı


ORHAN: "YÜZLERCE KİŞİNİN İSLAM'A VE PEYGAMBERİMİZE HAKARETİNE SEBEP OLMANIZ ÇOK ÜZÜCÜ"

Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Müşaviri Burak Orhan, Lütfü Türkkan'ın iddialarını yalanladı.

Burak Orhan, "Sayın Lütfü Türkkan. Kaynağınız daha önce de yalanını doğru gibi paylaştığınız Haluk isimli trol hesap. Eski hesap Diyanet'e yönelik iftiraların ardından kapatıldı. Trol hesap bile yalan mesajını silmesine rağmen siz paylaşmakta sakınca görmemişsiniz. Bir yalancının iftirasına dayanarak yüzlerce kişinin İslam'a ve Peygamberimize hakaretine sebep olmanız çok üzücü" dedi.

İYİ Parti'li Türkkan trollerin yalanına sarıldı - Resim : 2

 

İYİ Parti'li Türkkan trollerin yalanına sarıldı ile ilgili etiketler İYİ Parti Lütfü Türkkan Ali Erbaş diyanet işleri başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.