İYİ Parti'li Özeren'den Semiha Yıldırım'a ahlaksız saldırı

İYİ Partili Levent Özeren, Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında ahlaksızca ifadelerde bulundu. Daha kısa süre önce HDP'li Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a sahip çıkan Özeren'in, Yıldırım'ın rahatsızlığı üzerinden yaptığı iğrenç yoruma sosyal medyada #AhlaksızLeventÖzeren etiketi altında tepki yağdı.

 AK Parti İzmir Milletvekili eski Meclis Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gitmişti. 

Semiha Yıldırım'ın hastaneye gidişi ile ilgili olarak İYİ Parti'li Levent Özeren sosyal medya hesabından iğrenç ve ahlaksızca ifadelerle bir paylaşım yaptı. Semiha Yıldırı'a yönelik, 'Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak!' ifadelerini kullanan Özeren'e sosyal medyada tepki yağdı. 

İYİ Parti'li Özeren'den Semiha Yıldırım'a ahlaksız saldırı

Sosyal medyada #AhlaksızLeventÖzeren etiketi altında binlerce tepki mesajı gelmesi üzerine Özeren attığı ahlaksız tweeti silmek zorunda kaldı.

İYİ Parti'li Özeren'den Semiha Yıldırım'a ahlaksız saldırı - Resim : 2


Semiha Yıldırım'a iğrenç ifadelerle saldıran Levent Özeren kısa süre önce, HDP'li Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a yapılan hakaret karşısında ise ahlak timsali kesilmişti. 

İYİ Parti'li Özeren'den Semiha Yıldırım'a ahlaksız saldırı - Resim : 3

"Daha bir çok sapık hesap duruyor" diyen Özeren, Semiha Yıldırım hakkında attığı bu iğrenç tweeti hangi psikolojik rahatsızlıka izah edecek ve savunacak bilmiyoruz ama 15 Temmuz gecesi darbecilere destek çıktığı mesajlarını “o gece alkollüydüm” diyerek savunduğu hafızalarda tazeliğini kuruyor.

İYİ Parti'li Özeren'den Semiha Yıldırım'a ahlaksız saldırı - Resim : 4

İYİ Parti'li Özeren'den Semiha Yıldırım'a ahlaksız saldırı ile ilgili etiketler İYİ Parti Binali Yıldırım Başak Demirtaş Levent Özeren #AhlaksızLeventÖzeren semiha yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.