İYİ Parti'li Özdağ'dan, Bahadır Erdem'e istifa çağrısı

İYİ Parti'den ihraç edilip, mahkeme kararı ile geri dönen Ümit Özdağ’dan Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem’e "‘İYİ Parti’ye yapabileceği tek katkı istifa etmek, yanında akrabası Buğra Kavuncu’yu da götürmesi büyük hizmet olacak." sözleri ile istifa çağrısı yapıldı.

İYİ Parti'den ihraç edildikten sonra mahkeme kararıyla geri dönen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Parti Adalet ve Hukuk Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Erdem'i istifaya çağırdı.

Özdağ Twitter’dan yaptığı paylaşımda, "Prof. Dr. Bahadır Erdem'in İYİ Parti'den bir an önce istifa ederek İYİ Parti'ye yapabileceği tek katkıyı yapmasını bekliyorum.Yanında akrabası Türkiyeli Buğra Kavuncu'yu götürmesi büyük hizmet olacaktır. Bu ikilinin Türk milliyetçisi olduğunu söyleyenlerin zeka veya ahlak sorunu var." diyerek, İYİ Parti içinde yeni bir tartışma başlattı.

 

Prof. Dr. Bahadır Erdem'in IYI Parti'den bir an önce istifa ederek IYI Partı'ye yapabileceği tek katkıyı yapmasını bekliyorum.Yanında akrabası Türkiyeli B.Kavuncu'yu götürmesi büyük hizmet olacaktır.Bu ikilinin Türk milliyetçisi olduğunu söyleyenlerin zeka veya ahlak sorunu var. pic.twitter.com/tWbQ1HF8rF

— Prof. Dr. Ümit Özdağ (@umitozdag) February 14, 2021

BAHADIR ERDEM’DEN CEVAP GECİKMEDİ

Özdağ'ın paylaşımından kısa süre sonra Erdem, "Hayatta en büyük hainler hep içerden çıkar" sözleri ile cevap verdi.

İYİ Parti'li Özdağ'dan, Bahadır Erdem'e istifa çağrısı ile ilgili etiketler İYİ Parti Ümit Özdağ Bahadır Erdem
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.