İYİ Partili isimlerden Kılıçdaroğlu tepkisi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun  “Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Artık karar verin, bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz yenmeyecek miyiz?” diye sormuştu. Kılıçdaroğlu'nun o sorusuna İYİ Parti'li isimlerden tepki geldi.

Hem altılı masadan hem de kendi partisinden beklediği desteği bulamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, geçtiğimiz günlerde “Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Artık karar verin, bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz yenmeyecek miyiz?” diye sormuştu.

İYİ PARTİLİ İSİMLERDEN TEPKİ: UTANIRIM...

Kılıçdaroğlu'nun gündem olan çağrısını İYİ Parti'nin önemli isimlerinden dikkat çeken bir tepki geldi.

İYİ Partili isimlerden Kılıçdaroğlu tepkisi

İYİ Parti Kurucu GİK Üyesi Tamer Kayaalp, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Birgün genel başkanımız Meral Akşener bize dönüp, 'benimle misiniz?' derse; ben kendim ve yol arkadaşlarım adına utanırım." ifadelerini kullandı.

Kayalp'in paylaşımına İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan "Ben de" diyerek açık açık destek verdi.

İYİ Partili isimlerden Kılıçdaroğlu tepkisi ile ilgili etiketler CHP İYİ Parti Meral Akşener CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu İYİ Parti Kurucu GİK Üyesi Tamer Kayaalp
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.