İYİ Parti'li doktorun skandal paylaşımları...

Koronavirüs'le mücadele eden doktor meslektaşlarıyla dalga geçen İYİ Parti YİK üyesi ve Dünya Göz Hastanesi doktoru Levent Akçay'ın, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sırasında skandal paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı.

Asıl mesleği Göz Doktorluğu olan İYİ Parti YİK Üyesi Doç. Dr. Levent Akçay’ın 251 vatandaşımızı şehit eden 2 bini aşkın vatandaşımızın da yaralanmasına sebep olan 15 Temmuz Darbe ve işgal girişimi sırasında sosyal medya paylaşımlarıyla, FETÖ’nün firari tetikçilerinden Emre Uslu ile de paslaştığı ve darbenin başarılı olmasını istediği görüldü. 

İYİ Parti'li doktorun skandal paylaşımları...

İlk paylaşımını 15 Temmuz gecesi saat 22:47’de “Millet ne kadar dolmuş ne kadar çaresiz kalmış ki darbe olacak diye seviniyor. 2-3 salak akp lide evde kalmayın silahla dışarı çıkın diyor yuh” ifadeleriyle attığı görülen Levent Akçay’ın,ikinci paylaşımını Melih Gökçek’e cevaben saat 00:13’te attığı ve “yahu ne oldu. darbe olmuş.trt açıkladı. aman yandaşlarını sokağa dökme. çünkü onlar seni de satar. dikkat.” ifadelerini kullandığı görülüyor.  

İYİ Parti'li doktorun skandal paylaşımları... - Resim : 2
Doç. Dr. Levent Akçay’ın halen kullanmaya devam ettiği @LeventAkcay1 uzantılı twitter hesabından son paylaşımını ise 16 Temmuz sabahı saat 08:54’te, FETÖ’nün firari tetikçisi Emre Uslu’nun “Tüm twitlerimde DARBE KÖTÜDÜR sokağa çıkma yazdım. Darbeyi sokağa çıkanlar değil polisin direnişi önledi. Daha az kayıpla atlatılabilirdi” şeklindeki paylaşımına cevaben yazdığı ve “katılmıyorum. ilk önce yandaş tv lerin fişini çekseydi CB tv den konuşamazdı halk sokağa çıkamazdı darbe olurdu. net” olduğu görülüyor.

İYİ Parti'li doktorun skandal paylaşımları... - Resim : 3

İYİ Parti'li doktorun skandal paylaşımları... - Resim : 4

İYİ Parti'li doktorun skandal paylaşımları... ile ilgili etiketler İYİ Parti doktor levent akçay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.