İYİ Partili Dikbayır'dan skandal sözler

İYİ Partili Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Karadeniz'de dev doğal gaz rezervi bulunduğuna inanmadığını belirterek skandal bir ifadeyle 'Yeter artık! Aziz milletimizle alay etmeyin' dedi.

Türkiye'nin Karadeniz'de yeni keşfi 320 milyar metreküplük doğal gaz rezervi bulunması haberine İYİ Parti'den hazımsızlık dolu bir açıklama geldi. Muhalefetin ilk yorumlarından farklı olarak İYİ Parti Sakarya Milletvekili dev keşfe inanmadığını söyledi.

"AZİZ MİLLETİMİZLE ALAY ETMEYİN"

Tüm Türkiye'yi sevince boğan doğal gaz keşfine inanmadığını belirten Dikbayır, "Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfi değil bu; 18 yıllık iktidarda, sık sık, lazım oldukça, seçim yaklaştıkça, özetle; Türkiye tarihinin 'EN ÇOK KEŞFEDİLEN' doğalgaz yatağı bu... 8'inci müjde bu... Tek fark, adı Tuna1'di, Sakarya olmuş... Yeter artık! Aziz Milletimizle alay etmeyin" ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Dikbayır'dan skandal sözler

SÖZCÜSÜ TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu ise Karadeniz'de bulunan doğal gaz rezervine ilişkin yaptığı açıklamada "Türkiye Cumhuriyeti'nin yarınları adına milletin bu kadar zor günlerinde bir nebze olsun rahatlığına sebep olacak böyle güzel bir habere katkısı olan herkese bütün kalbimizle teşekkür ediyoruz." ifadesini kullanmıştı.

İYİ Partili Dikbayır'dan skandal sözler ile ilgili etiketler İYİ Parti doğalgaz
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.