İYİ Parti'li Çıray'dan HDP savunması: PKK ile bir tutularak şeytanlaştırıldı

Türkiye genelinde ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'HDP ile yaptıkları ittifakla' ilgili tepki almaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Sivas'ta yaşanan gerginlik sonrası Akşener'in başdanışmanı İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Aytun Çıray, "HDP'nin terör örgütü PKK'yla bir tutularak şeytanlaştırıldığını" söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ziyarette bulunduğu şehirlerde halkın tepkisiyle karşılaşmaya devam ediyor.

'HDP' VE 'FETÖ' TEPKİLERİ

HDP ile yaptıkları ittifak üzerinden eleştirilere muhatap olan İYİ Partililer, son olarak Sivas'ta "FETÖ'cü" protestosu ile karşılaştı. Akşener'i istifaya çağıran bir vatandaş,İYİ Parti liderine "FETÖ'cüsün" diye bağırdı.

Yeni Şafak'ın haberine göre, yaşanan bu tepkileri değerlendiren İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, dikkat çeken HDP açıklamalarından bulundu.

"PKK İLE BİR TUTUYORLAR"

Tepkileri 'provokasyon' olarak tanımlayan Çıray, sözlerinin devamında HDP'nin PKK ile bir tutularak şeytanlaştırıldığını savundu. Çıray, "Önce 'PKK eşittir HDP' taktiğini başlattılar. Bu, HDP'yi şeytanlaştırma taktiğiydi. HDP'yi şeytanlaştırdıktan sonra şunu dediler: 'HDP eşittir CHP'. CHP, Millet İttifakı'nın üyesi olduğuna göre, 'CHP eşittir İYİ Parti' dediler" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'li Çıray'dan HDP savunması: PKK ile bir tutularak şeytanlaştırıldı ile ilgili etiketler HDP İYİ Parti PKK aytun çıray terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.