İYİ Partili Çıray altılı masanın yeni krizlere gebe olduğunu ima etti

İYİ Parti’de yaşanan ‘Cihan Paçacı’ krizinin ardından altılı masanın yeni krizlere gebe olduğunu ima eden Aytun Çıray, “Bir ay sonra aday açıklandığında bir krizin yaşanmayacağını kimse garanti edemez.” değerlendirmesinde bulundu.

CHP’nin fonladığı Halk TV’de canlı yayına katılan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, altılı masanın yeni krizlere gebe olduğunu ifade etti.

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayının belirlenmiş olsaydı ‘Cihan Paçacı’ krizi yaşanır mıydı? Konusunda değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Çıray, “Bir ay sonra aday açıklandığında bir krizin yaşanmayacağını kimse garanti edemez.” ifadelerini kullandı.

AKŞENER'DEN PAÇACI'YA TALİMAT

İYİ Parti’nin ev sahipliğinde düzenlenen altılı masanın 11’inci buluşması sırasında Meral Akşener ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı arasında büyük kriz patlak verdi. Paçacı’nın görevinden istifa ettiği ve bu talimatı Akşener’den aldığı öğrenildi.

İYİ Partili Çıray altılı masanın yeni krizlere gebe olduğunu ima etti ile ilgili etiketler Meral Akşener 6'lı Masa Aytun Çıray Cihan Paçacı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.