İYİ Partili Çıray ağız değiştirdi!

Geçtiğimiz yıllarda imam ataması yapılmasından rahatsız olan İYİ Partili Çıray, yaptığı paylaşımda din görevlilerin atanması için sosyal medyadan çağrı yaptı.

Seçimlere az bir süre kala aday krizinin yaşandığı altılı masanın ortaklarından İYİ Parti'de İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı olan Aytun Çıray, Diyanet İşleri Başkanlığı atamaları ile ilgili ilginç bir tweet attı.

ATAMALARDAN RAHATSIZ OLMUŞTU

Çıray, yaklaşık üç sene önce Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan imam atamalarından duyduğu rahatsızlığı dile getirmiş "450 bin öğretmen atama bekliyor ama 3500 imam ataması yapılıyor" ifadelerine yer vermişti.

İYİ Partili Çıray ağız değiştirdi!

SEÇİM ÖNCESİ ATAMA İSTEDİ

Aynı Çıray, bugün yaptığı paylaşımda ise seçim öncesi sınava giren tüm imam adaylarının atanmasını istedi.

İYİ Partili Çıray ağız değiştirdi! - Resim : 2

Çıray, paylaşımında "Sn Erdoğan, 2022 itibariyle Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açmış olduğu sınavlara giren İHL, önlisans, önlisans hafız ve Lisans KKÖ olarak 116 bin din gönüllüsü adaylarının hakkını verin. Onları daha fazla mağdur etmeyin." ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Çıray ağız değiştirdi! ile ilgili etiketler İYİ Parti Aytun Çıray İmam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.