İYİ Parti'li Aytun Çıray Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef alan Ayşenur Arslan'a arka çıktı: Asla kötülemez

İYİ Parti Milletvekili Aytun Çıray, Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı'na (TMT) yönelik 'illegal ve suikastçı bir örgüt' şeklindeki skandal sözlerine arka çıktı. Arslan'ın TMT'yi asla kötülemeyeceğini savundu.

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, terör örgütü EOKA’nın saldırılarına karşı Kıbrıs Türk halkını korumak için kurulan Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef alarak, 'illegal ve suikastçı bir örgüt' ifadelerini kullanmıştı.

Arslan açıklamasında, "Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı adada ve yakın hinterlandında suikastlarla bilinen bir illegal diyelim, yarı resmi bir oluşumdu" diye konuşmuştu.

Arslan hakkında AK Parti, MHP ve BBP suç duyurusunda bulunurken, RTÜK ise skandal sözler için inceleme başlatmıştı.

"TMT'Yİ ASLA KÖTÜLEMEZ"

Söz konusu gelişmeler sıcaklığını korurken İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Arslan'a arka çıktı.

Çıray, Arslan'ın hayat hikayesinin ortada olduğunu ve TMT'yi asla kötülemeyeceğini vurguladı.

Çıray'ın paylaşımı şöyle:

İYİ Parti'li Aytun Çıray Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef alan Ayşenur Arslan'a arka çıktı: Asla kötülemez

İYİ Parti'li Aytun Çıray Türk Mukavemet Teşkilatı'nı hedef alan Ayşenur Arslan'a arka çıktı: Asla kötülemez ile ilgili etiketler İYİ Parti aytun çıray ayşenur arslan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.