İYİ Parti'li Arkaz MHP'ye geçti!

TBMM'de 7 Temmuz günü yapılan yemin töreninde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin elini öpen İYİ Parti Milletvekili Hayati Arkaz, dün MHP lideri tarafından partiye davet edilmişti. Arkaz bu teklif üzerine ''Sayın Bahçeli'nin emri olur. Sayın Bahçeli liderimdir, benim doğduğum yer ve ocağım MHP'dir" dedi. Bugün partisinden istifa eden Arkaz, Bahçeli'nin huzurunda imzayı atarak MHP’ye katıldı. MHP'nin TBMM'deki üye sayısı da 50'ye yükseldi.

İYİ Parti'den istifa eden Hayati Arkaz, bugün Genel Başkan Bahçeli'nin daveti üzerine Bahçeli'yi MHP Genel Merkezi'ndeki makamında ziyaret etti.

Ziyarette MHP Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, Celal Adan ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da hazır bulundu. Arkaz'ın ziyaretinde Bahçeli üye katılım belgesini imzaladı ve Arkaz MHP'ye resmen geçmiş oldu.

İYİ Parti'li Arkaz MHP'ye geçti!

Arkaz, TBMM’nin açıldığı gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öptüğü için partide krize neden olmuştu. İYİ Parti Lideri Meral Akşener, “Ben siyasi nezaketi iyi bilirim. Ancak bu yapılan siyasi nezaket değildir. Partimize; FETÖ'cü, ipsiz sapsız diyen ve hatta genel başkanın namusuna kadar laf edenlere böyle hürmet göstermek siyasi nezaket değildir. Bizim ilkelerimize bağlı kalacak olanlara yanımızda yer alabilir. Uymayanlar derhal İYİ Parti'yi terk etsin” demişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Arkaz'ı MHP'ye davet etmişti. 

 

İYİ Parti'li Arkaz MHP'ye geçti! ile ilgili etiketler MHP Devlet Bahçeli hayati arkaz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.