İYİ Partili Ali Kıdık'ın 'Atatürk Havalimanı pistine cami' provokasyonu elinde patladı!

İYİ Parti milletvekili adayı ve İBB İYİ Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık'ın 'Atatürk Havalimanı pistine cami yapıldı' provokasyonu elinde patladı. Kıdık'ın cami olduğunu söylediği kubbenin, Millet Bahçesi'nde Güney Külliye'nin kapısı olduğu ortaya çıktı.

İYİ Parti milletvekili adayı ve İBB İYİ Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık'ın Atatürk Havalimanı'na cami yapıldığını iddia ettiği paylaşımı elinde patladı. 

Kıdık'ın cami olduğunu söylediği kubbenin, Millet Bahçesi'nde Güney Külliye'nin kapısı olduğu ortaya çıktı.

İYİ Partili Ali Kıdık'ın 'Atatürk Havalimanı pistine cami' provokasyonu elinde patladı!

İYİ Partili Ali Kıdık'ın 'Atatürk Havalimanı pistine cami' provokasyonu elinde patladı! - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti İBB Meclis üyeliğinden istifa ederek milletvekilliği aday adaylığına başvuran Ali Kıdık, Atatürk Havalimanı'na cami yapıldığını iddia etmişti. 

Sosyal medyadan paylaşım yapan Kıdık, "Zihniyetin, niyetinin anlaşıldığı yapılar yükselmeye başlamış. Atatürk Havalimanını tarihten silmek isteyenler tam karşısında 100 metre mesafede cami olmasına rağmen Millet İttifakı kazanırsa Atatürk Havalimanını açtırmamak için cami inşaatını da yapmaya başlamışlar. Akıllarınca cami yıkılıyor diye kıyamet koparacaklar. Flyinn alışveriş merkezinin yanında cami var beyler. Bu kadar aklımızla oynamaya çalışmayın beyler" ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Ali Kıdık'ın 'Atatürk Havalimanı pistine cami' provokasyonu elinde patladı! - Resim : 3

İYİ Partili Ali Kıdık'ın 'Atatürk Havalimanı pistine cami' provokasyonu elinde patladı! ile ilgili etiketler Atatürk Havalimanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.