İYİ Parti'den 'CHP ile ittifak' açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Satuk Buğra Kavuncu, "Yerel seçimlere tek başımıza katılacakmış gibi bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz. Gündemimizde yerel seçimlerle alakalı herhangi bir ittifak çalışması yok." diye konuştu

Kavuncu, İYİ Parti Başkanlık Divanı toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında, 12 Eylül 1980 askeri darbesinin 38. yılına değinerek, kim tarafından, kime karşı yapılırsa yapılsın darbenin asla kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Kavuncu, bir soru üzerine yerel seçimlere tek başımıza katılacakmış gibi bütün hazırlıklarını yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Gündemimizde yerel seçimlerle alakalı herhangi bir ittifak çalışması yok. Tabii bu şu anlama gelmiyor, kamuoyundan böyle bir baskı olursa veya böyle bir teklif gelirse partinin ilgili kurullarında değerlendirilir, ona göre de buna cevap verilir. Ama gündemimizde böyle bir konu yok."

İYİ Parti'den 'CHP ile ittifak' açıklaması! ile ilgili etiketler İYİ Parti Satuk Buğra Kavuncu parti sözcüsü yerel seçim ittifakı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.