İYİ Parti'den Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adayı açıklaması!

İYİ Partili Kürşad Zorlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi için CHP ile İYİ Parti arasında işbirliği yapılacağı yönündeki iddiaları yalanlayarak, "Kararımız net, biz tek başımıza katılacağız" dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, parti Başkanlık Divanı ve Genel İdare Kurulu toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

Gazetecilerin sorularını açıklayan Zorlu CHP ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için bir iş birliğinin gündemde olup olmadığının sorulması üzerine “Genel İdare Kurulumuzun kararı net. Biz tek başımıza seçimlere katılacağız. Tartışmaya açık bir konu değil. En üstten, en alta kadar bütün birimlerimizi ve mensuplarımızı bağlayan bir karar. Önümüzdeki günlerde, seçimler yaklaştıkça; İYİ Parti’nin böyle bir alternatif güzergahı açmış olmasının ne kadar kıymetli olduğunu bizzat vatandaşlarımız müşahede edecekler” dedi.

İYİ Parti'den Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adayı açıklaması! ile ilgili etiketler Meral Akşener Mansur Yavaş İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.