İYİ Parti'den, AK Parti'ye geçen Ok için 'Bilardo topu gibi' yorumu!

Her gelişmiş demokraside yaşanabileceği ve yaşanmasının sağlıklı olduğu gibi; yaklaşık iki yıl önce İYİ Parti'den istifa eden Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, AK Parti'ye geçti. Söz konusu kararın ardından eski partisinin hedefi haline gelen Ok, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu tarafından oldukça çirkin ifadelere maruz kaldı. İYİ Parti'nin demokratlık seviyesi ise halkın gözleri önüne serildi. Dervişoğlu'nun skandal 'bilardo topu' paylaşımına, AK Parti'den tepki gecikmedi.

İYİ Parti'den istifa eden Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, geride kalan gün düzenlenen törenle, rozeti takılarak AK Parti'ye katıldı.

İlk açıklamasında, "Türkiye, kurulan oyunları bozan ve oyun kuran, düşmanlarına korku salan, dostlarına güven veren bir ülke olmuştur. İşte bunun için 'Cumhur İttifakı' dedim. İşte bunun için sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti'de mücadelede 'ben de varım' dedim Allah tekrar hayırlı uğurlu etsin. Allah mahcup etmesin" sözlerini kullanan Ok, eski partisinin temsilcilerini rahatsız etti.

İYİ PARTİ'NİN DEMOKRATLIĞI İŞTE BU KADAR...: 'BİLARDO TOPU GİBİ'

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Ok'un AK Parti'ye katılmasına çirkin bir benzetme yaptı.

İYİ Parti'den, AK Parti'ye geçen Ok için 'Bilardo topu gibi' yorumu!

Twitter hesabından Ok ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşan Dervişoğlu, "Bilardo topu gibi layık olduğu deliğe düşmüş" dedi.


"HAK ETTİĞİNİZ ÇUKURDASINIZ"

Dervişoğlu'nun skandal benzetmesine AK Parti Milletvekili Alpay Özalan tepki gösterdi.

Özalan, "HDP'nin emriyle partisi dizayn edilirken ölü taklidi yapan ve şehit bacısına küfreden Lütfü Türkkan'la yan yana durmaya utanmayan Müsavat Dervişoğlu! Düşen sizsiniz! Meral Akşener sizi Demirtaş'ın kahvaltı masasına düşürdü. Hak ettiğiniz çukurdasınız!" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den, AK Parti'ye geçen Ok için 'Bilardo topu gibi' yorumu! - Resim : 2

İYİ Parti'den, AK Parti'ye geçen Ok için 'Bilardo topu gibi' yorumu! ile ilgili etiketler İYİ Parti AK Parti ok akp geçti benzetme bilardo topu balıkesir milletvekili
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.