İYİ PARTİ’DE YENİ SKANDAL!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında 50+1, Cumhur İttifakı ve Sinan Oğan meselesine ilişkin ortalığı kasıp kavuran açıklamalarını, İsrail-Filistin savaşındaki son durumu, İsrail'in esir takası anlaşmasına yaktığı yeşil ışığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'e nükleer silah tepkisini,  İYİ Partideki taciz skandalı masaya yatırdı.

''BAHÇELİ ERDOĞAN'A YAKIN OLMAYA ÇALIŞAN BAZI İSİMLERE ÇOK SERT MESAJALR VERDİ''

Bozkurt, ''50+1'e göre hareket edilince muhalefetin Türkiye'nin bekasını tehlikeye sokacak angajmanlara girdiğini gördük. 50+1 meselesi Cumhur İttifakı'nı çatlatma olayına dönüşmez. İttifakta kader birlikteliği söz konusu. 50+1 meselesinde AK Parti ile MHP ortak bir noktada buluşacaktır. Bahçeli'nin Cumhurbaşkanından değil, başka isimlerinden bahsettiğini düşünüyorum. Geçmişteki ittifak ilişkilerine dönmek isteyenler var. AK Parti ile MHP'nin kader ortalıklığı vardır. Erdoğan ile Bahçeli'nin iletişimi örnektir. Birbirlerinin kuyusunu kazarak değil, birbirlerini güçlendirme üzerine kurulan bir ittifakın liderleridir. Bahçeli Erdoğan'a yakın olmaya çalışan bazı isimlere çok sert mesajlar verdi. Erdoğan ile Bahçeli farklı fikirlerde olsalar da uzlaşırlar. Bahçeli Sinan Oğan'ın geçmişteki bazı eylemleri nedeniyle rahatsızdı ama ittifakın adayının kazanması esas olduğu için sesini çıkarmadı. Bahçeli'nin Oğan üzerinden verdiği mesaj AK Parti'ye değil bunu provoke edenlere.

''İYİ PARTİ'DEN İSTİFA EDEN BİR KİŞİNİN OĞLU VE YEĞENİYLE İLGİLİ İKİ GENÇ KIZA TECAVÜZ VE DARP SUÇLAMASI İDDİASI SÖZ KONUSU''

Çok çirkin şeyler söz konusu. Çok eskiden beri kirli şeyler duyuyoruz. İYİ Parti'den istifa eden bir kişinin oğlu ve yeğeniyle ilgili iki genç kıza tecavüz ve darp suçlaması iddiası söz konusu. Ailelerine ihanet eden insanlar ailelerinden başka kişileri vekil yaparak ödüllendiriliyor. Akşener'in hasassiyeti keşke başka olaylarda da olsaydı. İYİ Parti'de irin daha akacak. Operadaki hayalet, Özgür Özel dönemindeki hedep açılımlarının adımlarıdır.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.