İYİ Parti'de şimdi de 'hacker' krizi

İYİ Parti'den istifa eden Ümit Özdağ'ın yardımcısı ve İYİ Parti'nin Medyadan Sorumlu eski Başkan Yardımcısı olan Adem Taşkaya ile ilgili bir video gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada paylaşılan videoda Taşkaya'nın İYİ Parti'nin resmi internet sitesini internet korsanlarına hackletmeye çalıştığı öne sürüldü. Taşkaya ise bunun bir komplo olduğunu belirterek "Bir tek İranlı dolandırıcılarla iş birliği yapmamıştınız. Şimdi onu da başardınız. Kucaktan kucağa gezmekten bıkmayacaksınız" dedi.

Ümit Özdağ ile birlikte İYİ Parti'den ayrılan ve "Elimde HDP ile anayasa görüşmelerinin 18 saatlik ses kaydı var" açıklamalarıyla gündeme gelen Adem Taşkaya'nın, İYİ Parti'nin internet sitesini hacklettirmeye çalıştığı iddia edildi.

Sosyal medyada yayınlanan videoda Arap olduğu belirtilen bir kişi, İYİ Parti'nin internet sitesini Taşkaya'ya gösterip "Site bu mu?" diye soruyor. 

"Evet" yanıtını alan hacker, daha sonra "Hacklettikten sonra bu sitede ne videosu paylaşmak istiyorsun?" sorusunu yöneltiyor.  Taşkaya ise "Ben sana vereceğim" yanıtını veriyor.

TAŞKAYA İDDİALARI YALANLADI: SUÇ DUYURUM MEVCUT

 Twitter'da 'Türkiye Gerçekleri' ismini kullanan Mustafa Selanik tarafından paylaşılan videonun ardından Taşkaya da kendi sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

Hacker ile konuşmasının videosunu paylaşan Taşkaya, "Mustafa Selanik denilen dinazor! İran’lı çeteyi mahkemeye verdim. İran’lı bu kişi itiraf ses kayıtları ve mesajları daha önce burada, Instagram'da paylaştım. Anadolu Adliyesinde suç duyurum mevcut! Ben çiğ yemedim, o yüzden boş yapmayın yalan yere" dedi.

"KUCAKTAN KUCAĞA GEZMEKTEN BIKMADINIZ"

Taşkaya paylaşımlarında İYİ Parti'lilere de ağır ifadeler kullandı. "İyiP'liler bir tek İranlı dolandırıcılarla iş birliği yapmamıştınız. Şimdi onu da başardınız. Kucaktan kucağa gezmekten bıkmayacaksınız..." paylaşımında bulunan Taşkaya, konunun detaylarını basın açıklamasıyla açıklayacağını belirtti.

İYİ Parti'de şimdi de 'hacker' krizi ile ilgili etiketler İYİ Parti Ümit Özdağ Adem Taşkaya hacker

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.