İYİ Parti'de kafalar İYİce karışık!

104 emekli amiralin gece yarısı yayınladığı darbe imalı bildiri İYİ Parti'de kafa karışıklığına yol açtı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, danışmanı Aytun Çıray'ın "Altına imzamı atarım dediği bildiriyi 'zevzeklik' olarak tanımladı. Eski İYİ Parti'li Ali Türkşen ise durumu zevzeklik olarak niteleyenlerin zevzeklik yaptığını savundu.

Dün gece yarısı 104 emekli amiralin imzaladığı darbe imalı bildiriye ilişkin muhalefetten ilk tepki İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den geldi.

Danışmanı Aytun Çıray'ın "Altına imzamı atarım" dediği bildiriyi eleştiren Akşener, "Sabah bir uyandık emekli amirallerin canı sıkılmış, bildiri yayınlamışlar. Bu bir zevzekliktir. Türkiye bu zevzekliklerden çok çekti." dedi.

 ESKİ İYİ PARTİ'Lİ TÜRKŞEN'DEN AKŞENER'E SERT SÖZLER

Akşener'e tepki ise eski İYİ Parti'li Ali Türkşen'den geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eski partisini 'Kulağının arkasını görürse anca iktidar olacaklar' sözleri ile tanımlayan Türkşen, şu ifadeleri kullandı:

"Kulağının arkasını görürse anca iktidar olacaklardan yorum geldi: Zevzeklik. Bence de bir zevzeklik var ortada ama amiraller cenahında olmadığı kesin."

"RÜTBEM YETSE İMZALARDIM" AÇIKLAMASI

Öte yandan bildiriden sabah haberi olduğunu belirten Türkşen, rütbesi yetmediğinden bildiriyi imzalayamadığı için üzgün olduğunu da ifade etti.

İYİ Parti'de kafalar İYİce karışık! ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Ali Türkşen amiral bildiri aytun çıray
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.