İYİ Parti'de bir FETÖ iddiası daha

İYİ Parti'den ihraç edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu için FETÖ'cü suçlaması yapmıştı. Partide taşları yerinden oynatan bu iddianın bir benzeri de Rize'de yaşandı. Güneysu İlçe Başkanı Ali Rıza Öztürk, İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Akyıldız Özyanık için aynı suçlamayı yaptı. Özyanık hakkında bir başka iddia ise İyi Gençlik Rize Kurucu İl Başkanı Şaban Onat Güner'den geldi. Güner, Özyanık hakkında 284 sayfa delil olduğunu söyledi.

İstanbul'un ardından bu kez de Rize İYİ Parti teşkilatında FETÖ suçlaması gündeme geldi.

Suçlamayı yapan İYİ Parti Güneysu İlçe Başkanı Ali Rıza Öztürk, suçlanan ise İl Başkanı Ayşegül Akyıldız Özyanık. 

“KORKTUĞU İÇİN BENİ PARTİDEN İHRAÇ ETME KARARI ALDI”

Sözcü'den İsmail AKDUMAN'ın haberine göre, Güneysu İlçe Başkanı Ali Rıza Öztürk’ün oy çokluğuyla partisinden ihraç edilmesinin sebebini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Öztürk, “Daha önce FETÖ’den yargılanan Rize İYİ Parti İl Başkanı Ayşegül Özyanık onu deşifre edeceğimden korktuğu için beni partiden ihraç etme kararı aldı” iddiasında bulundu.

İYİ Parti'de bir FETÖ iddiası daha
Ali Rıza Öztürk


"BELGELERİ SAVCILIĞA VERMEYEN NAMERTTİR, ŞEREFSİZDİR"

Öztürk'ün FETÖ’cü suçlaması üzerine sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İYİ Parti İl Başkanı Ayşegül Akyıldız Özyanık, “Bir şahıs bana FETÖ’cü isnadında bulunmuş. Benim ne olup olmadığımı herkes bilir, çok şükür en iyisini devletim bilir. Bana FETÖ’cü isnadında bulunan şahsa ve bulunmak isteyebileceklere açıkça çağrıda bulunuyorum. Benimle ilgili ne biliyorsanız, elinizde ne tür bilgi, belge varsa yarından itibaren derhal savcılığa versin. Vermeyen alçaktır, namerttir, şerefsizdir” sözleri ile kendisini savundu.

İYİ Parti'de bir FETÖ iddiası daha - Resim : 2

Ayşegül Akyıldız Özyanık

 

“FETÖ’CÜ DEMEK MODA OLDU”

İYİ Parti'de 3 yıldır il başkanı olarak görevde bulunduğu belirten Özyanık, “Birisine çamur atacaksanız bari en başta atın da bir inandırıcılığınız olsun. Üç yıldır neredesiniz? Adliye de orda, savcılık da orada. Yolunu bilmiyorsanız sizi götürürüm, dilekçe yazamıyorsanız, sizin yerinize dilekçe de yazarım. İl başkanlarına FETÖ’cü demek moda oldu. İstediğini elde edemeyen, sevmediği kişilere FETÖ’cü diyor. Partimin zarar görmemesi adına daha önce ciddiye almadım. Yine ciddiye almıyorum” dedi.

İYİ Parti'de bir FETÖ iddiası daha - Resim : 3
Şaban Onat Güner


"ÖZYANIK HAKKINDA 284 SAYFA DELİL VAR"

İl Başkanı Özyanık’ın bu açıklamasının ardından bir iddia da İyi Gençlik Rize Kurucu İl Başkanı Şaban Onat Güner’den geldi. Güner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Özyanı hakkında yeni bir suçlamayı gündeme taşıdı. Güner, “İYİ Parti Rize İl Başkanı Özyanık, FETÖ’cü olduğunuz hakkında bir delilim veya ispatım yoktur. Böyle bir iddiada da bulunmadım, bulunamam. Ama evrakta sahtecilik yaptığınızı tespit ettim. Elimde 284 sayfa delil var. Ben iddialarımı ispatlamak zorundayım. Cesaretiniz varsa buyurun! İnşallah bu sefer gözleriniz yine dolmaz” iddiasında bulundu.

İYİ Parti'de bir FETÖ iddiası daha ile ilgili etiketler İYİ Parti FETÖ Rize Güneysu Ali Rıza Öztürk Ayşegül Akyıldız Özyanık Şaban Onat Güner
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.