İYİ Parti'de Aytun Çıray krizi: En başından beri sadece problem oldun

İYİ Parti milletvekili Aytun Çıray, daha önce yaptığı 'Partimizin oyları baraj altına indi' açıklamasından sonra yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Çıray bu kez "Oylarımız çok düşük toparlayamıyoruz" dedi. Çıray'a cevap veren İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ise "En başından beri sadece problem oldun" dedi.

Milletvekili listelerinin YSK'ya verilmesinin ardından adaylıktan çekilen İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, açıklamasıyla yine partiyi karıştırdı. Daha önce İYİ Parti'nin oylarının baraj altına indiğini iddia eden Çıray, şimdi de "Oylarımız çok düştü. Toparlayamıyoruz" çıkışını yaptı.

AYTUN ÇINAR KRİZİ

Twitter'da paylaşım yaparak İYİ Parti'nin oylarının düşmesini 8 sebebe bağlayan Çıray, bir kullanıcıya son durum hakkında "Oylarımız çok düşük toparlayamıyoruz" dedi.

İYİ Parti'de Aytun Çıray krizi: En başından beri sadece problem oldun

İYİ Parti'de Aytun Çıray krizi: En başından beri sadece problem oldun - Resim : 2

CEVAP MÜSAVAT DERVİŞOĞLU'NDAN

Aytun Çınar'ın tweetine yanıt veren İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "DYP'de siyaset yaptın DYP'li, ANAP'ta siyaset yaptın ANAP'lı, CHP'de siyaset yaptın CHP'li hiç olmadın. Vekillik koparabilmek için MHP ve AK Parti'de de bulunmak istedin ama beceremedin. İYİ Parti'de ise zaten en başından itibaren sadece problem oldun." diyerek sert çıktı.

İşte Müsavat Dervişoğlu'nun açıklamalarının tamamı:

DYP'de siyaset yaptın DYP'li, ANAP'ta siyaset yaptın ANAP'lı, CHP'de siyaset yaptın CHP'li hiç olmadın. Vekillik koparabilmek için MHP ve AK Parti'de de bulunmak istedin ama beceremedin. İYİ Parti'de ise zaten en başından itibaren sadece problem oldun.

Siyaset yaptığın partilerde şahsına kefil olacak 5'er kişi bul sonsuza kadar susacağım. Ne yaparsan yap, bu zamana kadar herhangi bir faydana şahit olmadığımızdan, vermeyi planladığın zarardan asla endişe duymayız. Ayrıca sen kimsin ki, İYİ Parti'ye zarar verebilesin? Merak etme 14 Mayıs akşamı, hem bu ceberrut iktidardan, hem de senin gibi bir musibetten kurtulmanın bayramını yaşayacağız.

İYİ Parti'de Aytun Çıray krizi: En başından beri sadece problem oldun - Resim : 3

İYİ Parti'de Aytun Çıray krizi: En başından beri sadece problem oldun ile ilgili etiketler İYİ Parti Aytun Çıray
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.