İYİ Parti trollerinden büyük ahlaksızlık!

Gazeteci Nedim Şener, İYİ Parti ile ilgili yazdığı bir tweette 'İP' kısaltmasını kullandı. Buna sinirlenen İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ise "Ağababalarına bile İYİ demeyi öğrettik , sana da bir gün İYİ demeyi s .. s.. öğreteceğiz" şeklindeki seviyesiz sözleriyle yeni bir tartışma başlattı. İYİ Parti Bursa İl Yöneticisi olan gazeteci Levent Özeren ise Twitter'da "#İPneNedim" hastagi ile bir kampanya başlattı.

 İYİ Parti kurucuları arasında yer alan Denizli Milletvekili Yasin Öztürk'ün gazeteci Nedim Şener'in 'İP' kısaltmasını kullandığı için hedef alan sözlerine Şener'den yanıt geldi.

İkili arasında sosyal medyada başlayan tartışmada Öztürk'ün  "İp ne , Ağababalarına bile İYİ demeyi öğrettik , sana da bir gün İYİ demeyi s .. s.. öğreteceğiz.” sözleri büyük tepki çekti.

İYİ Parti trollerinden büyük ahlaksızlık!

LEVENT ÖZEREN TROLLERİ HAREKETE GEÇİRDİ

 İYİ Parti Bursa İl Yöneticisi olan gazeteci Levent Özeren ise Twitter'da "#İPneNedim" hastagi ile bir kampanya başlattı. 

İYİ Parti trollerinin desteklediği kampanyayı Twitter gündeminde tutmak için büyük çaba sarf eden Özeren, "Neden bu kadar heyecan yaptın kendine? İYİ Parti'ye saldıracak kadar ne mama verdiler sana. Hep beraber soralım bakalım #İPneNedim" ifadelerini kullandı. 

Ancak trollerin çabası sonuç vermedi ve hastag kısa süre TT listesinde kaldıktan sonra Twitter gündeminden kayboldu.

İYİ Parti trollerinden büyük ahlaksızlık! - Resim : 2

SİYASİ REZALET

Milletvekili Öztürk'ün ise bu hastage destek vermesi büyük bir siyasi rezalet olarak tarihe geçti.

İYİ Parti trollerinden büyük ahlaksızlık! - Resim : 3

 

İYİ Parti trollerinden büyük ahlaksızlık! ile ilgili etiketler İYİ Parti Denizli Nedim Şener yasin öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.