İYİ Parti resmi sonuçları bile beklemedi! ''Benden bu kadar...''

Türkiye, Cumhurbaşkanı Seçimleri'nin ikinci turu için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda olduğu gibi 2. tur seçimlerinde de rakibi Kemal Kılıçdaroğlu'na açık ara fark attı ve tarihi bir zafer elde etti. İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan ise resmi sonuçların açıklanmasını beklemeden Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ise tebrik etti.

Türkiye, bugün Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için sandık başına gitti. İlk turda olduğu gibi Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 2. tur seçimlerinde de 8'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na açık ara fark attı ve tarihi bir zafer elde etti.

MİLLET İTTİFAKI'NDA KAVGA BAŞLADI

İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan ise resmi sonuçların açıklanmasını beklemeden Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Özkan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ronaldo ve Messi gibi iki futbolcuyu yedek kulübesinde bekleten teknik direktör suçlu.. Benden bu kadar… Bana da yakışan; Tebrikler Recep Tayyip Erdoğan…" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NUN KAZANDIĞINI İDDİA ETMİŞTİ

İYİ Partili İbrahim Özkan'ın daha önceki paylaşımda ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazandığını ve 650.000 oy farkla önde olduğunu iddia etmişti.

Özkan paylaşımlarında şu ifadeleri kullanmıştı:

- Öndeyiz….

- Kazanıyoruzzzzz….

- CHP Genel merkezinde Balkon var mı?

- Açılan sandık %62

Kılıçdaroğlu 650.000 oyla önde…

İYİ Parti resmi sonuçları bile beklemedi! ''Benden bu kadar...''

EREN ERDEM'DEN YANIT GECİKMEDİ

CHP'li Eren Erdem ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İYİ Partili İbrahim Özkan'a yanıt verdi. Erdem, "Seçim daha bitmedi. Ama siz birmişsiniz! Gerçek yüzün ortaya çıktı! Ayıp senin değil; seni İbb grubuna başkan yapanların" dedi.

İYİ Parti resmi sonuçları bile beklemedi! ''Benden bu kadar...'' ile ilgili etiketler İYİ Parti AK Parti 2023 Seçimleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.