İYİ Parti, Mustafa Sandal'ı Beşiktaş'tan aday gösteriyor!

Genel Başkan Meral Akşener'e olan desteğiyle bilinen şarkıcı Mustafa Sandal, İYİ Parti'den Beşiktaş Belediye Başkanı adayı olarak gösterilecek. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok, şarkıcıya adaylığın teklif edildiğini açıkladı.

İttifaktan ayrılarak yerel seçimlerde kendi adaylarıyla yarışacağını açıklayan İYİ Parti, adaylarını belirlemeye başladı.

Son dönemde ismi çok konuşulan isimlerden biri de Meral Akşener'e yakınlığıyla bilinen Mustafa Sandal'dı. Daha önce İstanbul'un Beşiktaş ilçesinden aday olacağı iddia edilen Mustafa Sandal ile ilgili partiden resmi açıklama geldi.

İYİ Parti, Mustafa Sandal'ı Beşiktaş'tan aday gösteriyor!

"MUSTAFA SANDAL'A ADAYLIK TEKLİF EDİLDİ"

Ensonhaber.com'un YouTube kanalına konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok, Meral Akşener ile görüşen Mustafa Sandal'a adaylık teklif edildiğini belirti.

Üçok'un açıklamaları şöyle:

"Türkiye’nin yetiştirdiği çok önemli sanatçılardan birisi. Kendisi aynı zamanda Genel Başkanımızla çok iyi ilişkileri var. Bizim genel merkezimize geldi. Burada belediye başkanlığı adaylığı için görüşmeler yapıldı.

Mustafa Sandal’ın Beşiktaş Belediye Başkanı olmasından büyük mutluluk duyarım. Başkanlık divanımız kararı verecektir. İnşallah Sayın Sandal, Beşiktaş adayımız olur. Kendisini sonuna kadar destekleyeceğim."

İYİ Parti, Mustafa Sandal'ı Beşiktaş'tan aday gösteriyor! ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Mustafa Sandal Beşiktaş takım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.