İYİ Parti lideri Meral Akşener'den CHP'li Özel'e sert tepki: Bu şekilde bir 'cıvıklık' asla olmamıştır

Millet İttifakının eski ortakları Meral Akşener ve Özgür Özel arasındaki adayını çek kavgası yeniden alevlendi. Paniğe kapılarak İYİ Parti'ye Balıkesir'den 'Adayını çek' çağrısı yapan Özel' Akşener'den tepki geldi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala Millet ittifakı'nın eski ortakları, birbirine girdi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinde yaşanan oy kaybı nedeniyle panikledi. Yerel seçimler için eski ortağı CHP'ye rest çekerek ittifak çağrısını reddetti. Bir dönem uğruna masayı devirdiği CHP'li başkanlar Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ı da dilendiren ve ikiliyi korkaklıkla suçlayan Akşener'in büyükşehirlerde de aday çıkartması, CHP'yi panikletti.

 CHP'Lİ ÖZEL'DEN 'ADAYINI ÇEK' ÇAĞRISI

Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde partisinin Balıkesir'deki mitinginde Meral Akşener'e seslendi. Akşener'e "Adayını çek" çağrısı yaparken İYİ Parti seçmeninden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın için oy istedi. Özel, "Dün methettiklerinize, bugün nasıl küfrediyorsunuz? Dün öptüğünüz surata, bugün nasıl tükürüyorsunuz? İyi Parti'nin iyi insanlarında var. Hepsinden vallahi de billahi de oy istiyorum" dedi. Özel'in bu sözleri üzerine gözler Meral Akşener'e çevrildi.

 İYİ PARTİ SEÇMENİNDEN OY İSTEDİ

Özel, "Dün methettiklerinize, bugün nasıl küfrediyorsunuz? Dün öptüğünüz surata, bugün nasıl tükürüyorsunuz? İyi Parti'nin iyi insanlarında var. Hepsinden vallahi de billahi de oy istiyorum" dedi. Özel'in bu sözleri üzerine gözler Meral Akşener'e çevrildi.

 

İYİ Parti lideri Meral Akşener'den CHP'li Özel'e sert tepki: Bu şekilde bir 'cıvıklık' asla olmamıştır ile ilgili etiketler Özgür Özel Meral Akşener İYİ Parti CHP
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.