İYİ Parti Lideri Meral Akşener: Bence de 'geççek'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşmasında Tarkan'ın polemik yaratan şarkısına değinen Akşener, ünlü sanatçıya "Bu çile bitçek, bu kabus elbette geççek" sözleriyle destek verdi.

Sanatçı Tarkan'ın 'Geççek' isimli son şarkısı, politik mesaj taşıdığı iddiasıyla tartışma konusu olmuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Tarkan'ın 'Geççek' şarkısına destek verdi.

"BENCE DE GEÇÇEK, BİTECEK"

Akşener, "Şarkıda küfür yok, hakaret yok, umut var ama bu arkadaşların umuda bile alerjileri var. Kimlere alerjileri yok biliyor musunuz, kuzu kuzu oturanlara alerjileri yok. Tarkan 'Geççek' diye şarkı yapınca arıza çıkarmaları çok normal. Bence de geççek bitecek" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener: Bence de 'geççek' ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener Tarkan iyi parti genel başkanı Geççek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.