İYİ Parti karıştı! "Yeni bir Genel Başkan ve kadro ile yola devam edeceğiz"

İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal, "ORTAK AKIL PLATFORMU KURULMUŞTUR. Taleplerin muhataplarınca dikkate alınacağını ummaktayız. Dikkate alınmaması halinde, önümüzdeki kongrede partimizin kuruluş ilkelerimize bağlı yeni bir KADRO ve GENEL BAŞKAN adayı ile yola devam edeceğimizi TÜRK milletine saygı ile duyururuz." ifadelerini içeren bir paylaşım yaptı.

Son dakika haberi: İYİ Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal, sosyal meyda hesabından bir paylaşım yaparak, "ORTAK AKIL PLATFORMU KURULMUŞTUR. Taleplerin muhataplarınca dikkate alınacağını ummaktayız. Dikkate alınmaması halinde, önümüzdeki kongrede partimizin kuruluş ilkelerimize bağlı yeni bir KADRO ve GENEL BAŞKAN adayı ile yola devam edeceğimizi TÜRK milletine saygı ile duyururuz." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti karıştı! "Yeni bir Genel Başkan ve kadro ile yola devam edeceğiz" ile ilgili etiketler İYİ Parti Meral Akşener
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.