İYİ Parti il başkanından skandal Bahçeli paylaşımı!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı görevine getirilen Haluk Ulusoy'un, "Devlet Bahçeli, Allah bize tez zamanda senin helvanı yemeyi nasip etsin" şeklindeki paylaşımı büyük tepki çekti.

İşadamı Haluk Ulusoy, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’na getirildi. Haluk Ulusoy’un daha önce sosyal medya hesabından yaptığı, ‘Devlet Bahçeli, Allah bize tez zamanda senin helvanı yemeyi nasip etsin’ paylaşımı özellikle MHP’lilerin tepkilerine neden oldu.

iyip-haluk

Ulusoy, tepkiler üzerine sildiği paylaşımı, 16 Nisan referandum sonuçlarının açıklandığı gece kızgınlıkla yaptığını söyledi. Ulusoy, “Referandumda, Sayın Bahçeli’nin bana göre MHP’nin kuruluş değerlerine, rahmetle, saygıyla andığım Alparslan Türkeş’in kurduğu partinin değerlerine aykırı hareket ettiğini ve kendisine verilen oyların karşılığını vermediğini, Ak Parti’ye yaklaşarak partisine ve seçmenine sırtını döndüğünü düşündüğüm için o akşamın kızgınlığıyla yapılmış paylaşımdır.” diye konuştu.

iyip-haluk2

İYİ Parti il başkanından skandal Bahçeli paylaşımı! ile ilgili etiketler İYİ Parti Kocaeli bahçeli haluk ulusoy
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.