İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ilk kez açıkladı: İttifak teklifini ilk biz sunduk

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP ile kurdukları Millet İttifakı ile ilgili açıklamalar yaptı. Yerel seçime ittifak olarak girme teklifini kendilerinin sunduğunu belirten Akşener, "Biz 31 Mart'a giderken o teklifi, o birlikteliği öneren biziz. Koray Bey burada, randevusunu ben aldım, partimizin teklifini Sayın Kılıçdaroğlu'na o götürdü" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart seçimlerinde ‘millet ittifakı’ olarak seçime girmenin kendi teklifleri olduğunu açıkladı. Katıldığı bir programda dikkat çeken ifadeler kullanan Akşener, “Koray bey burada, randevusunu ben aldım, partimizin teklifini Sayın Kılıçdaroğlu’na o götürdü” dedi.

Millet İttifakı'nın kurulmasıyla ilgili konuşan Akşener, "Biz 31 Mart'a giderken o teklifi, o birlikteliği öneren biziz. Koray Bey burada, randevusunu ben aldım, partimizin teklifini Sayın Kılıçdaroğlu'na o götürdü. Dolayısıyla bugün İstanbul ellerinden gitmişse ağaların, Ankara'da işte Mansur Bey seçilmişse bu birlikteliği öneren, sadece oylarımızdan bahsetmiyorum, bakın 'Oylarımızla biz seçtirdik' dersek yanlış, herkesin oyu var ama bu sinerjiyi, bu enerjiyi, bu birlikteliği öneren ve arkasında duran biziz. Bunu da sağlayan sizsiniz." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ilk kez açıkladı: İttifak teklifini ilk biz sunduk ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti CHP Yerel seçim ittifak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.