10 ayda istifa kararı aldı! İYİ Parti'de yeni bir istifa daha

İYİ Parti'den yeni bir istifa haberi daha geldi. 10 ay önce görevine başlayan İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran istifa etti. İşte kısa zaman önce göreve başlayan istifa nedeni!

Gaziantep İYİ Parti'de sular durulmuyor. İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran'ın görevinden istifa ettiği belirtildi. İlçe başkanlarının genel merkez kararıyla istifa ettiği İYİ Parti'de bu kez de 10 ay önce göreve başlayan Başaran'ın görevini bıraktığı belirtildi.

41 İYİ PARTİLİ İSTİFA ETMİŞTİ

İl Başkan Yardımcısı Mehmet Karahan ve Teşkilat Başkanı Servet Paslıyer olmak üzere Divan üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve İl yöneticileri olmak üzere 41 kişi istifalarını Teşkilat Başkan Yardımcısı Yetkin Öztürk’e sunmuştu.

Nizip ve Şahinbey İlçe Başkanlarının Genel Merkez kararıyla görevden alınmasının ardından İl Başkanı Mehmet Başaran ile İl Yöneticileri arasında yaşanan krizde istifalar peş peşe gelmişti. Başaran’ın kendi belirlediği adayın Nizip İlçe Başkanlığı görevine getirilmesi için Genel Merkezde yaptığı görüşmelerin ardından İl Başkan Yardımcısı Mehmet Karahan ve Teşkilat Başkanı Servet Paslıyer olmak üzere Divan üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve İl yöneticileri olmak üzere 41 kişi istifa etmişti.

10 ayda istifa kararı aldı! İYİ Parti'de yeni bir istifa daha ile ilgili etiketler İYİ Parti Gaziantep
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.